- 4,166
- 2,998
- 113
Kripto ile çekebilirsinYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok
Kripto ile çekebilirsinYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok
jpeg olarak at. ben kac saat ugrastım olmuyor pdfDost sadece kimlik ön arka PDF formatinda yukeyip sitenin onaylanmasını beklyorsun yorumlara bakarak yaptım bende 30 dk aldı ama birsneye yaramadı 3 dolar verdi gonderdi
Sakın kimseye sorma ben kendim çözdüm sende öyle yapYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok
Söz kardeş eyvallahDostların arasına benide koyarsan sevinirim tekrardan tebrik ederim
Dm atYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok
ÖğrenirizYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok
ÖğretirizÖğreniriz
sen yazdin onaylandi dost. spinler oyunda yok ama, birazdan gelir heralde.Gates 1000 desteğe bağlan 1 saat oldu onaylanmadı yaz onaylarlar
Var kardeşim olmaz mı 🤣🤣Senın gbı adamın krıptosu yok olamaz ınanmam
Cuzdanını dolara gecır sıtedesen yazdin onaylandi dost. spinler oyunda yok ama, birazdan gelir heralde.
O zmn neyı anlamıyon zaten ortalık karısık nba bıtmeden gelır son perlere yetısırıkVar kardeşim olmaz mı 🤣🤣
Eyvallah kardeşim teşekkürler ihtiyaç yok vazgeçtim yarısından hepsini dagitacamZorlanırsan dm yazarsın cekımı gosterırım @Exelans2000
Çekerken kendin uğraş önce bianance tr hesabı aç sonra oradan kendi kodunı kopyala siteye yapıştır ben. Kendim çözdüm 2 saatir uğraşıyorum kriptoda isim yok o yüzden adam sana kendi hesabını verir kalırsın ortadaSöz kardeş eyvallah
Paribu var benim sadece olur sanirimÇekerken kendin uğraş önce bianance tr hesabı aç sonra oradan kendi kodunı kopyala siteye yapıştır ben. Kendim çözdüm 2 saatir uğraşıyorum kriptoda isim yok o yüzden adam sana kendi hesabını verir kalırsın ortada
Dost dm at ssli şekilde anlatayımEyvallah kardeşim teşekkürler ihtiyaç yok vazgeçtim yarısından hepsini dagitacam
Olur olurParibu var benim sadece olur sanirim
gelsin oxzaman reis dagitim kesene bereketEyvallah kardeşim teşekkürler ihtiyaç yok vazgeçtim yarısından hepsini dagitacam