- 5,695
- 1,988
- 113
Dost geldimi çekimTamamdır kardeşim
Dost geldimi çekimTamamdır kardeşim
Adam Geçen biz bir hesaba çekmiştik o hesaba çekebiliyoruz değil mi öyle bir şey olduğunu vbete çekmiştik ya
o nasıl bir söylem onu anlamadim sen bu arkadaşın nereye ne yolladigini nerden bikiyon ikincisi sen bu forumda neden varsın üçüncüsü konuşmalarına dikkat et benceBu adam malın teki zaten önüne gelen yere Belgesini yolluyor konudakiler de ondan pek farksız değil heryere kimlikmi yollanır amı götü kaybeder bu millet bu gidişle
Sen katla bana yazarsın uyumuyosam hallederık o ftn dı bu tetherAdam Geçen biz bir hesaba çekmiştik o hesaba çekebiliyoruz değil mi öyle bir şey olduğunu vbete çekmiştik ya
Kod kabul edilmedi diyor üye olamadım hayret biseyÜye olamiyorum kabul edilmedi diyor sistem ne alaka anlamadım.
Çekimde yardımcı olabilirim dedi kendi kripto kodunu vermiş 70 dolar onun hesabina gittiNasıl kaptırdın kardeş?
Geldi kardeşim payfixe attım düşmedi payfixe onu bekliyorum@Exelans2000 hala mi ödeme gelmedi senin
🫡Geldi kardeşim payfixe attım düşmedi payfixe onu bekliyorum
Hangi dallama o kardeşimÇekimde yardımcı olabilirim dedi kendi kripto kodunu vermiş 70 dolar onun hesabina gitti
kardeş olan olmuş artık boşver gerisini yarın adminelre soyle burda kimse birşey yapamaz artıkÇekimde yardımcı olabilirim dedi kendi kripto kodunu vermiş 70 dolar onun hesabina gitti
Yapma yaw geçmiş olsun kardeş.bizde alıp veriyorduk onunla hiç beklemezdim şaşırdım suanÇekimde yardımcı olabilirim dedi kendi kripto kodunu vermiş 70 dolar onun hesabina gitti
HmmmGeldi kardeşim payfixe attım düşmedi payfixe onu bekliyorum
Öyle bı sistem yok ban falan yemezkardeş olan olmuş artık boşver gerisini yarın adminelre soyle burda kimse birşey yapamaz artık
Ne kdr cekdin bro tbrklerGeldi kardeşim payfixe attım düşmedi payfixe onu bekliyorum
25 frespin vardı 0.40 dolar ama üye olunmuyor artık yazdı bir dostbeyler olayı ne bu bonusun? Kısaca özetler misiniz
sayfanın en başında var dostbeyler olayı ne bu bonusun? Kısaca özetler misiniz
Deneme bonusu site kimlik onayı yapıyorsun 25 fs 40 cent ekleniyor gates 1000 min 20 dolar çekiliyor sinir yokbeyler olayı ne bu bonusun? Kısaca özetler misiniz