- 1,043
- 506
- 113
Dümen yapanın üstünden forum geçsin ben sana dilencisin demedim içimden geldi bir dost olarakharbimi dost yok saol dost düşünmen yeter dilenci değilim dost
Dümen yapanın üstünden forum geçsin ben sana dilencisin demedim içimden geldi bir dost olarakharbimi dost yok saol dost düşünmen yeter dilenci değilim dost
yok sana birşey demedim dostValla iyi paraydı 70 dolar ilk defa başıma geliyor böyle bir şey 😕
ha öyleyse etvallah yemin etme dost tanam sikinti yok rahatina bakDümen yapanın üstünden forum geçsin ben sana dilencisin demedim içimden geldi bir dost olarak
Pdf dene dost pdfMasaüstüne geçtim yine yükledim dönüyor duruyor dönüyor duruyor seviye 2
Pdf'ye nasıl çeviriyorsunDost vallaha ben PDF çevirip masaüstünde attım oldu istersen tarayıcı degistir öyle dene
Kanka ne gibi sıkıntinolcak para istemek ayippmi yokki istiyoruz olanlarda atar olmayanda cevap vermez zaten canını istemedik yaustam bak burda para istemek yasak sıkıntı olur sana devam ettirme
Eyvallah kardeşimha öyleyse etvallah yemin etme dost tanam sikinti yok rahatina bak
Pdf'ye nasıl çeviriyorsun
Yasak forum kuralı dostum banlanacanKanka ne gibi sıkıntinolcak para istemek ayippmi yokki istiyoruz olanlarda atar olmayanda cevap vermez zaten canını istemedik ya
Muro kimlik fotonu çektin ya. Onların ekran görüntüsünü al. Onları yükle. Daha az yer kapladıgı için kabul edecekPdf'ye nasıl çeviriyorsun
Resmi aç aşağıda düzenle kısmında yapabilirsin burda programda var hangisini istersenPdf'ye nasıl çeviriyorsun
kardesım sakın pdf ye donusturme jpeg olarak at. ben saatlerce ugrastım en sonunda jpeg attım 5 dakıka sonra onaylandı. dediğimi yapConvert JPG to PDF. Images JPG to PDF online
Convert JPG images to PDF, rotate them or set a page margin. Convert JPG to PDF online, easily and free.www.ilovepdf.com
iyi ozanan dost papara atiyimda salla bi 150 dost olarakEyvallah kardeşim
Ozelden yap dost sabah araya kaynama ban cok oluriyi ozanan dost papara atiyimda salla bi 150 dost olarak
olur dostDostlar para muhabbetini keselim banlanacaz adam zaten dağıtım yapicam dedi
Dm den yaz banaiyi ozanan dost papara atiyimda salla bi 150 dost olarak
olur dostOzelden yap dost sabah araya kaynama ban cok olur
bak harbi harbi atacak yaDm den yaz bana
bak harbi harbi atacak ya