- 2,263
- 780
- 113
sıkıntılı baba ya valla hiç güven vermiyor kadınlar 😂 bi gole tertemiz oluruz ama 73 oldu dakika buraya kadar bekledik beklenir diye düşünüyorum
Oran analizi diyor forumda geziyor20 dakika sonra 2000 daha koyucak kasaya maç 0-0 oran analizi denir buna belli daha ilk yarıdan belliydi 0-0 biteceği
Sen sabaha kadar bekle gol olmaz bu maçta2 dakka içinde gol var boz son yazısım
Bekle kral beklesıkıntılı baba ya valla hiç güven vermiyor kadınlar 😂 bi gole tertemiz oluruz ama 73 oldu dakika buraya kadar bekledik beklenir diye düşünüyorum
Her maça müdahale var piç etme dost paranısıkıntılı baba ya valla hiç güven vermiyor kadınlar 😂 bi gole tertemiz oluruz ama 73 oldu dakika buraya kadar bekledik beklenir diye düşünüyorum
Yokum de kanka kutunda büyük var bakma Hamdi beycilere onlar tırsaksıkıntılı baba ya valla hiç güven vermiyor kadınlar 😂 bi gole tertemiz oluruz ama 73 oldu dakika buraya kadar bekledik beklenir diye düşünüyorum
Biter böyleSıkıntılı ama kanka kadınlar bi gol atsa daha da üstüne yatarlar tek çıkarımız 0-0 bitmesi gol gelirse patlarız
Hadi bol şans berabere biter umarımsıkıntılı baba ya valla hiç güven vermiyor kadınlar 😂 bi gole tertemiz oluruz ama 73 oldu dakika buraya kadar bekledik beklenir diye düşünüyorum
4 bin daha iyi2300 iyi değil midir .
Güzel duruyor valla sana kalmış 😁2300 iyi değil midir .
Değildir2300 iyi değil midir .
Hani gol vardı ağlaa gol falan yok bu maçta2 dakka içinde gol var boz son yazısım
Devam et bozma2300 iyi değil midir .
Değil2300 iyi değil midir .
Bi whatsaap bakar mısın1 buçuk lira için 2 buçuktan olursak üzülürüm ki gol atıcaklar diye düşünüyorum sıkıntılı maç . 3.07 ganyan vardı beraberliğin yedirmezler