- 1,556
- 1,013
- 113
Boz dost boz lütfen1 buçuk lira için 2 buçuktan olursak üzülürüm ki gol atıcaklar diye düşünüyorum sıkıntılı maç . 3.07 ganyan vardı beraberliğin yedirmezler
Boz dost boz lütfen1 buçuk lira için 2 buçuktan olursak üzülürüm ki gol atıcaklar diye düşünüyorum sıkıntılı maç . 3.07 ganyan vardı beraberliğin yedirmezler
Bozma dost lütfen bozma1 buçuk lira için 2 buçuktan olursak üzülürüm ki gol atıcaklar diye düşünüyorum sıkıntılı maç . 3.07 ganyan vardı beraberliğin yedirmezler
Kafan rahat edecekse boz dost vebal bizde kalmasın 80 gördü gerisi sende1 buçuk lira için 2 buçuktan olursak üzülürüm ki gol atıcaklar diye düşünüyorum sıkıntılı maç . 3.07 ganyan vardı beraberliğin yedirmezler
Yav maç berabere ayarlı ayarlıı60 liraya 2.5k kazanıyorsun ama 1.5k daha kazanmak için kendini riske atmak ister misin onu düşün
Kanka extra para var olmasa zaten çoktan alırdım . Onun bilincindeyim60 liraya 2.5k kazanıyorsun ama 1.5k daha kazanmak için kendini riske atmak ister misin onu düşün
Sen kahinmisinMilleti yanlış yönlendirme bu maç 0-0
BekleNe diyonuz
Boz derimNe diyonuz
Kanka paran varsa valla bozma heyecanı yeter gerek yok bozma gelicekKanka extra para var olmasa zaten çoktan alırdım . Onun bilincindeyim
Hemen boz sonra pişman olma.Ne diyonuz
Zlotta acmis 1e1 veriyor 4 yap cek agabey60 a 2500 iyi para dost boz tarafbete at 1 i 2 yap evoplay de 3 k ordan alırsın umarım