- 6,222
- 5,399
- 113
Bu sefer boz
Bu sefer boz
3 gor
Kafan mı iyi biladerDedim size
Oğlum sen varya harbi kötüsün beter olGol al amk
Sağol dost cekersem dm ne kırmızı ışık yakarım güncel zarar 4kZlotta acmis 1e1 veriyor 4 yap cek agabey
Nerde ofsaitGol al amk
Yav bozmuyor heyecan arıyor biri atacak sonra görecek heyecaniGol yok
Küfürlü konuşmak yasaktır bir daha uyarmamGol al amk
Uyumadan mesajıma bak knka yeter wp aGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok
@orhan1281 maç berabere biterse veya bozarsan şu arkadaşa birşeyler yolla oda rahatlasın bizdeBu maçta gol olacağına inanan Fenerin şike yaptığınada inanır maç 0-0 ilk yarıdan beri iyilik meleği gibi direniyorum
Düşünmen yeter inşşallah gelir gol olacak gibiGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok
Kanka bozma tek başıma direndim paran var nasılsa gelicek bu zaten büyük zafer 68 oran helal olsunGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok