- 14,082
- 9,994
- 113
Gönlünden geçen neyse o olsun dostumGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok
Gönlünden geçen neyse o olsun dostumGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok
Yatarsa da zararı ödesin bilge bey@orhan1281 maç berabere biterse veya bozarsan şu arkadaşa birşeyler yolla oda rahatlasın bizde
Senin canın sağolsun dost. Beklentim yok muhabbetin yeter . Cansın@yasyn55 aklımdasın dost tarafbet 4k çekim verdim zlotdan çekersem gorucem sizleri
Niye riske giriyorsun boz 1k ile zengin mi olacanGelirse sadece 1 k sını tek maça atıcam gelirse 5 6 kişiye şans parası atarım canlar . Görüşleriniz için çok sağolun . Bozmadık gelmezse de can sağlığı yapıcak bişey yok
direndim derken ? sanki kalede topu kendi çıkarıyor aquwariuummKanka bozma tek başıma direndim paran var nasılsa gelicek bu zaten büyük zafer 68 oran helal olsun
Gram faydası yok foruma kaybedince sanki kendisi cebinden para çıkartacak gibi çok rahat konuşuyorYatarsa da zararı ödesin bilge bey
Sormadirendim derken ? sanki kalede topu kendi çıkarıyor aquwariuumm
Küfürlü yazma yeterSana bişeymi yazıyorjm dostum neyin siniri bu
Yav burda 10 kişi boz dedi bi ben bozma dedim al mesajlara bak bunlara kalsa bjye gir diyorlardirendim derken ? sanki kalede topu kendi çıkarıyor aquwariuumm
Bende tusubasa olabilirmiyimGram faydası yok foruma kaybedince sanki kendisi cebinden para çıkartacak gibi çok rahat konuşuyor
Oyle agabry ama bir sey de diyemiyozYav bozmuyor heyecan arıyor biri atacak sonra görecek heyecani
Baymısın bayanmısınKüfürlü yazma yeter
Bizene yaOyle agabry ama bir sey de diyemiyoz
Tamam kardeş hakkını alırsın kasma fazla mesaj kutun dolarYav burda 10 kişi boz dedi bi ben bozma dedim al mesajlara bak bunlara kalsa bjye gir diyorlar