Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti orhan1281 / Bozmalı Mıyım Devam Etsin Mi Dostlar

osamur78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,638
958
113
Dostum her b.ku biliyorsa burda ne işi var. Konuları piç edenlerden biri işte. Haklı falan değil. Gol olmasa ne diyecekti peki ?
bız yıne olur olmaz fıkır soyledık olabılır golde olmayabılırdı ama bır tane kara sıgır bız boz dedık dıye bıze beddua edıyor bır boktan anlar gıbı kendı 3 kurus nasıplenecek dıye al sımdı boyle got olursun ama sende yuzde yok masallah halen yazıyor

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,016
551
113
Kardeş bir kupon oynuyorsan bozulmaz madem bozucaksın neden oynuyorsun derler adama lafım Orhan beye değil genel diyorum bozacağın kuponu oynama

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,016
551
113
Şu boz diyenlere sesleniyorum la madem bozacaksınız ne diye maçı ekliyorsunuz o zaman

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
780
113
1 K kazancı 5 dk için bozmak mantıksız olurdu kanka işimizi şansa bıraktık , oda olmadı gol olması %10 ihtimaldi oda gerçekleşti o şans yani yapıcak birşey yok . Keşke bozdaydık 3100 leri gördü ama bilemezsin dediğim gibi azla yetinemeyen komple kaybeder kumarın temeli bu .

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Şu boz diyenlere sesleniyorum la madem bozacaksınız ne diye maçı ekliyorsunuz o zaman
Ya kes kendi kuponun olsa maç başlamadan bozacak ilk insansın şu forumda hala laga luga yapıyorsun. Kaç saattir çene yapıyorsun üç beş para koparırım alıcam diye bilmişlik tasladın kaç saattir yok oran analizi yok şu bu diye sus artık bence

batum7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
1,013
113
Yapacak bişey yok dost olur böyle hayırlı geceleriniz olsun sansınız daim olsun

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,016
551
113
1 K kazancı 5 dk için bozmak mantıksız olurdu kanka işimizi şansa bıraktık , oda olmadı gol olması %10 ihtimaldi oda gerçekleşti o şans yani yapıcak birşey yok . Keşke bozdaydık 3100 leri gördü ama bilemezsin dediğim gibi azla yetinemeyen komple kaybeder kumarın temeli bu .
Ah Orhan bey ah golün santrası bile olmadı bende 300 basmıştım 2.20 orandan çok üzüldüm senin kaybetmene hakkını helal et valla hakem uzattı maçı