- 10,132
- 4,615
- 113
Bakın dağıtım olmadıkça olay farklılasacak gereği yok. Suatim hallet iyice mercimek olduk
Durum o kadar vahim işteKim var kim yok göremiyorum ki saniye de mesaj düşüyor konuya aq
Ahmet değil demiŞu 1 şahıs var o listedeyse kaos olmaz yamam mübarek 😀
Son kuponu abu saymadı sankı 😂Aktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste karambol yapabilirim birde teknik direktor ben 14 kisi @Ptr2888
Bir roll kupon yap da içimiz isinsinBakın dağıtım olmadıkça olay farklılasacak gereği yok. Suatim hallet iyice mercimek olduk
Kaos hep 1 kişiden çıkmaz mı zatenŞu 1 şahıs var o listedeyse kaos olmaz yamam mübarek 😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Son kuponu abu saymadı sankı 😂
Her saydığım da artıyor gibi akAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste karambol yapabilirim birde teknik direktor ben 14 kisi @Ptr2888
SalobadoAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste karambol yapabilirim birde teknik direktor ben 14 kisi @Ptr2888
Yamak gene listede forum buna çalışıyor 😀Aktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste karambol yapabilirim birde teknik direktor ben 14 kisi @Ptr2888
Bende görmedim hoc hakkı gitmiş oldu o zamanSon kuponu abu saymadı sankı 😂
Lq bir sus ortaligi 56 edicen yineHer saydığım da artıyor gibi ak
Öyle tabiKaos hep 1 kişiden çıkmaz mı zaten
Kim akYamak gene listede forum buna çalışıyor 😀
Ya kes sesini işini yap bilader laf yetiştircene ortalığı 56 yap sonra millete suç atLq bir sus ortaligi 56 edicen yine
15 olsunda görüşürüz 😂Lq bir sus ortaligi 56 edicen yine
O kendini prenses deli sanıyor 😀Kim ak
Yemek yapiyoz bekarız Arkamdan konuşan ondekini sevsin pika zorla kendine laf soylettiriyon hadi bol şansSon kuponu abu saymadı sankı 😂