- 6,118
- 1,201
- 113
Liste 14 kişi mi ben 13 saydım ama galiba saymayı unuttum😃Salobado
Liste 14 kişi mi ben 13 saydım ama galiba saymayı unuttum😃Salobado
Afıyet olsun abucum takıldıkYemek yapiyoz bekarız Arkamdan konuşan ondekini sevsin pika zorla kendine laf soylettiriyon hadi bol şans
Sen uza bir ak puahahha sen suan karistiriyonYa kes sesini işini yap bilader laf yetiştircene ortalığı 56 yap sonra millete suç at
Afiyet olsunYemek yapiyoz bekarız Arkamdan konuşan ondekini sevsin pika zorla kendine laf soylettiriyon hadi bol şans
Malesef ahmet değil ahmet için yastayız
Sen konusma sonerListe 14 kişi mi ben 13 saydım ama galiba saymayı unuttum😃
22 ye tamamlicak yedekleri kurması lazım yedeği olamyan teknik direktör mu olur15 olsunda görüşürüz 😂
Bilader ben ortalığı sakinleştiriyorum bi dk ses kontrol 1-2Sen uza bir ak puahahha sen suan karistiriyon
Abilerim burdayken bana laf dusmez😃Sen konusma soner
Eyv salocum naptın duzelttinmi sorunları hiç hâl hatırda sormaz oldun ne zamandirAfiyet olsun
Teknik direktör İstifanı ver 🤣🤣Sen konusma soner
Tamam neyse konu liste kilit artık. Bundan sonrası kan çıkar direk roll açacağım aw22 ye tamamlicak yedekleri kurması lazım yedeği olamyan teknik direktör mu olur
Yeni geliyom dostlar kusura bakmayınSen konusma soner
Suat dağıt....Yeni geliyom dostlar kusura bakmayın
Suat dağıt diyenlere 8 den pay verelim dewam diyenlere iki katı olsun 14 k dan olur mu ddd
Bence bitsin reisYeni geliyom dostlar kusura bakmayın
Suat dağıt diyenlere 8 den pay verelim dewam diyenlere iki katı olsun 14 k dan olur mu ddd
Enişte nerde yolunda mı yine ulan enişte az değilsinAfıyet olsun abucum takıldık
İki katı olmaz ki dost gittikçe pay düşüyorYeni geliyom dostlar kusura bakmayın
Dağıt reis riske gerek yokYeni geliyom dostlar kusura bakmayın