- 2,457
- 5,528
- 113
PARAMI DAĞITILIYOR BURDA375i de 8 kişiyiz zaten 50 olarak dağıtırsın sana da uygunsa
Marsilya 2. 5 üstDostlar çalışıyorum listeyi falan boşverin şimdi bir maç verin basayım gelirse siz listesiyle ilgilenirsiniz
Sanmam dost Ya Barça tipik Barça pas yapar adilerYoo korner yıne cıkar dost
Bol şanslarVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Lıste bellı dost sekız kısı @Enişte ye dedıkVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Bu topa hiç girme dost daha önceden tecrübeyle sabit kupon kazanç felan derken eldeki parada gidiyor zaman bosa gidiyor sadeceListe kaç kişi dostlar onu belirledik mi ?
BolsansVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Bol şanslar umarım gelir PARA DAĞITILIRVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Haydi bol şans herkeseVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Bol sansnVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Para dağıtılır derken?Benim dediğim bir parayı dağıtmadığım oldu mu şu ana kadar?Bol şanslar umarım gelir PARA DAĞITILIR
Sen fransayı halletBarça bence çok zor gibi
Hocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelimBu topa hiç girme dost daha önceden tecrübeyle sabit kupon kazanç felan derken eldeki parada gidiyor zaman bosa gidiyor sadece