- 14,936
- 5,123
- 113
Bol şans dostumVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Bol şans dostumVerilen 2 maça bastım.Korneri alt baremden aldım.Kupon kazanırsa listesini yaparsınız 1K atarım ben.Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 307459
Halledeyim dost okHocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelim
Lısteyı salın bellı o macları getırekHocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelim
Kim yapmıştı listeyi kim o 8 kişi ?Hocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelim
Liste belliydi dost sadece sayısını merak etmiştimBu topa hiç girme dost daha önceden tecrübeyle sabit kupon kazanç felan derken eldeki parada gidiyor zaman bosa gidiyor sadece
Aynen 15. Sayfayı işaretlemiiimHocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelim
Estağfurullah dost hayır olsun inşallahDostlarım bugün çok agresifim.Başımdan çok kötü bir olay geçti çok değer verdiğim birinden.Ondan dolayı olurda birinin kalbini kırdıysam yanlış laf ettiysem affola
Geçmiş olsun dostum Allah bir daha yaşatmaz umarımDostlarım bugün çok agresifim.Başımdan çok kötü bir olay geçti çok değer verdiğim birinden.Ondan dolayı olurda birinin kalbini kırdıysam yanlış laf ettiysem affola
Baş tacisin dostDostlarım bugün çok agresifim.Başımdan çok kötü bir olay geçti çok değer verdiğim birinden.Ondan dolayı olurda birinin kalbini kırdıysam yanlış laf ettiysem affola
Dur bulup gönderiyim sanaKim yapmıştı listeyi kim o 8 kişi ?
EstağfurullahDostlarım bugün çok agresifim.Başımdan çok kötü bir olay geçti çok değer verdiğim birinden.Ondan dolayı olurda birinin kalbini kırdıysam yanlış laf ettiysem affola
Gönül işleri dost.Ama ruhsal olarak çöküntüdeyim.Yanlış bir kelime kullandıysam kalbini birinin kırdıysam affola bugün kafam çok bozukEstağfurullah dost hayır olsun inşallah
Yok kardeşim sohbet ediyoruzPARAMI DAĞITILIYOR BURDA
Gönder @ŞAH liste işini ben alıyorum dost haberin olsun senin içinde uygunsa ?Dur bulup gönderiyim sana
@Shellac yasa dışı çekilişmi yapılıyor buradaHocam sen hallet bence daha önce de yapmıştın. Zaten 8 kişi satmıştı 5 sayfa önce. Ona ek yoksa kimsenin itirazı yoksa o listeden gidelim