Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor Penaltı Pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Herkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum
rengimiz yeter erkek adam renkli forma giymez🤣🤣🤣

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
TS Kayserispor maçında aldığı ikinci goldeki penaltı asla penaltı değildi TS zaten hükümet desteğiyle oynayan bir takım dünkü 2 golüde yine penaltıdan attılar,federasyon sadece Trabzon’a çalışıyor,Galatasaray’a ise son maçlarda gereksiz haksız kararlar veriliyor doğruya doğru mesela Alanya maçında Boye nin pozisyonunun kesinlikle kırmızı şartla alakası yoktu sonrasında gol yiyip puan kaybettiler..
Hangi devlet dost :) papua yeni gine mi ? Devletin başında ki adam şuan olmasaydı bir alt lige düşecektiniz :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,773
47,704
113
Kuralları aç tekrar oku bakayım hücum oyuncusu gol atarken vücuttan sekip ele gelirse ne verilir diye :)
Ben kural falan okumadim bro.bunyamin gezer yapti bu aciklamayi eline carparak gol olursa (vucutdan sekerek) gol gecerli dedi.eger bi yanlislik varsa bu yanlis bunyamin gezerin ki oyle bisey olcaginida sanmiyorum adam emekli hakem ve hala o islerin icinde.hatta bi safa geride sanirim arkadas kural paylasti bulup okuyabilirsen aydinlatir seni

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Ben kural falan okumadim bro.bunyamin gezer yapti bu aciklamayi eline carparak gol olursa (vucutdan sekerek) gol gecerli dedi.eger bi yanlislik varsa bu yanlis bunyamin gezerin ki oyle bisey olcaginida sanmiyorum adam emekli hakem ve hala o islerin icinde.hatta bi safa geride sanirim arkadas kural paylasti bulup okuyabilirsen aydinlatir seni
Dostum hücum oyuncusu gol atarken herhangi bir şekilde eline çarparsa el çalınır direk. Dün Bartha topu göğsüne aldı ama eline çarptı vücuttan sekip sonra penaltı verildi VAR dan incelendi ve pozisyon öncesin de el verildi kurallar açık ve net.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,773
47,704
113
Dostum hücum oyuncusu gol atarken herhangi bir şekilde eline çarparsa el çalınır direk. Dün Bartha topu göğsüne aldı ama eline çarptı vücuttan sekip sonra penaltı verildi VAR dan incelendi ve pozisyon öncesin de el verildi kurallar açık ve net.
E o zaman konyanin attigi gol nasil vardan gecti?

AndersonTalisca

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
yok dost şuanki kuralda hücum oyuncusu nerden gelirse gelsin elle müdahale direk el kararı var

AndersonTalisca

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
O zaman bunyamin yanlis biliyor 😁
doğrusun dost vücuttan şekip gol olursa geçerliymiş sadece ele çarptı veya bilerek oynayarak avantaj sağlarsa el kararı veriliyormuş hücum oyuncusu için

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Abi siz ne yaşıyonuz hala ya 😆😆 maç bitmiş oyuncuların maaşları hesabında alan mutlu veren mutlu swk g.tümüze giyecek don alwmicaz yakında. Dert ettiğiniz şeylere bakın

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Onu bunu bırakın da kuruduk da hadi abiler roll moll.bir şeyler yok mu 😆😆😆😆😆

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
E biz nasil gorduk tvde bize gelen goruntu onlara gitmiyormuymus yani
İşlerine gelince her görüntüyü bulurlar dost hakemler takım tutmaz her takımı doğrarlar. Genel olarak en çok şu takım bu takım doğrandı demek yanlış olur ama anadolu takımlarını geçmişten beri doğruyorlar onların sesi fazla çıkmadığı için sosyal medya da sorun olmuyor :)

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,588
457
83
Sivas bu sertliği avrupada oynasın o maçı bitiremez hakem gotunu yırttı sivas için daha ne yapsin

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,588
457
83
Şu başlığı Batsuayi adama dokunmadan nasıl kırmızı yedi diye değiştir ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...