- 4,228
- 3,703
- 113
rengimiz yeter erkek adam renkli forma giymez🤣🤣🤣Herkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum
rengimiz yeter erkek adam renkli forma giymez🤣🤣🤣Herkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum
Kuralları aç tekrar oku bakayım hücum oyuncusu gol atarken vücuttan sekip ele gelirse ne verilir diyeHemso defans yada hucum oyunucusu fark etmez eger vucutdan sekerek ele geliyorsa o anormal bi durum deil diyor.yani gol gecerli dogru karar
Hangi devlet dost papua yeni gine mi ? Devletin başında ki adam şuan olmasaydı bir alt lige düşecektinizTS Kayserispor maçında aldığı ikinci goldeki penaltı asla penaltı değildi TS zaten hükümet desteğiyle oynayan bir takım dünkü 2 golüde yine penaltıdan attılar,federasyon sadece Trabzon’a çalışıyor,Galatasaray’a ise son maçlarda gereksiz haksız kararlar veriliyor doğruya doğru mesela Alanya maçında Boye nin pozisyonunun kesinlikle kırmızı şartla alakası yoktu sonrasında gol yiyip puan kaybettiler..
Ben kural falan okumadim bro.bunyamin gezer yapti bu aciklamayi eline carparak gol olursa (vucutdan sekerek) gol gecerli dedi.eger bi yanlislik varsa bu yanlis bunyamin gezerin ki oyle bisey olcaginida sanmiyorum adam emekli hakem ve hala o islerin icinde.hatta bi safa geride sanirim arkadas kural paylasti bulup okuyabilirsen aydinlatir seniKuralları aç tekrar oku bakayım hücum oyuncusu gol atarken vücuttan sekip ele gelirse ne verilir diye
THE CHAMPION OF OUR HEART BEŞİKTAŞ 👏Herkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum
Dostum hücum oyuncusu gol atarken herhangi bir şekilde eline çarparsa el çalınır direk. Dün Bartha topu göğsüne aldı ama eline çarptı vücuttan sekip sonra penaltı verildi VAR dan incelendi ve pozisyon öncesin de el verildi kurallar açık ve net.Ben kural falan okumadim bro.bunyamin gezer yapti bu aciklamayi eline carparak gol olursa (vucutdan sekerek) gol gecerli dedi.eger bi yanlislik varsa bu yanlis bunyamin gezerin ki oyle bisey olcaginida sanmiyorum adam emekli hakem ve hala o islerin icinde.hatta bi safa geride sanirim arkadas kural paylasti bulup okuyabilirsen aydinlatir seni
E o zaman konyanin attigi gol nasil vardan gecti?Dostum hücum oyuncusu gol atarken herhangi bir şekilde eline çarparsa el çalınır direk. Dün Bartha topu göğsüne aldı ama eline çarptı vücuttan sekip sonra penaltı verildi VAR dan incelendi ve pozisyon öncesin de el verildi kurallar açık ve net.
yok dost şuanki kuralda hücum oyuncusu nerden gelirse gelsin elle müdahale direk el kararı varBen kural falan okumadim bro.bunyamin gezer yapti bu aciklamayi eline carparak gol olursa (vucutdan sekerek) gol gecerli dedi.eger bi yanlislik varsa bu yanlis bunyamin gezerin ki oyle bisey olcaginida sanmiyorum adam emekli hakem ve hala o islerin icinde.hatta bi safa geride sanirim arkadas kural paylasti bulup okuyabilirsen aydinlatir seni
Eline çarptığına dair net görüntü bulunamamış kamera açısından o yüzden el verilmemişE o zaman konyanin attigi gol nasil vardan gecti?
O zaman bunyamin yanlis biliyor 😁yok dost şuanki kuralda hücum oyuncusu nerden gelirse gelsin elle müdahale direk el kararı var
E biz nasil gorduk tvde bize gelen goruntu onlara gitmiyormuymus yaniEline çarptığına dair net görüntü bulunamamış kamera açısından o yüzden el verilmemiş
doğrusun dost vücuttan şekip gol olursa geçerliymiş sadece ele çarptı veya bilerek oynayarak avantaj sağlarsa el kararı veriliyormuş hücum oyuncusu içinO zaman bunyamin yanlis biliyor 😁
İşlerine gelince her görüntüyü bulurlar dost hakemler takım tutmaz her takımı doğrarlar. Genel olarak en çok şu takım bu takım doğrandı demek yanlış olur ama anadolu takımlarını geçmişten beri doğruyorlar onların sesi fazla çıkmadığı için sosyal medya da sorun olmuyorE biz nasil gorduk tvde bize gelen goruntu onlara gitmiyormuymus yani
Boş yapma Avrupa’da en çok puan toplayan Türk takımı Fenerbahçe istatistik bu hadi bakalım1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir bence
Hangi puandna bahsediyorusn kardes ulke puanimi yoksa gurplarda alinan puanlardanmi bahsediyorsunBoş yapma Avrupa’da en çok puan toplayan Türk takımı Fenerbahçe istatistik bu hadi bakalım
haklısın uefa ve super kupayı almıştınız yandanBoş yapma Avrupa’da en çok puan toplayan Türk takımı Fenerbahçe istatistik bu hadi bakalım