Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Social Tournumets Hakkında

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Kimlik ve adresini onaylarman lazım daha önce 3 defa 10 euro kazandım ve yatırdılar çarsamba perşembe ödeme yapıyorlar btc ile 3 5 gün sürüyor 1 2 hafta içinde hesaba yatmıs oluyor

Racon21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
708
141
43
kimlik nasıl onaylayacam anlamıyorum fazla

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Ödemeler Çarşamba ve Perşembe günleri yapılıyor.

Ödeme almanız için kyc, yani kimlik doğrulama yapmanız gerekiyor.

[email protected]

adresine, E devletten İkametgah ve Ehliyet veya kimliğinizin ön arka yüzünü gönderiyorsunuz. İkametgahınızda yazan adresi noktası virgülüne siteye üye olurken adres kısmına yazmanız gerekiyor. Farklı olduğu zaman kabul etmiyorlar.

Ödül kazandıktan sonra çekim için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. sadece Çarşamba ve Perşembe günleri otomatik gönderiliyor.
Ödeme metodlarında btc adresi tanımlı olması gerekiyor. Sen yine kimlik felan atarken btc adresininde görüntüsünü at

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Ödeme metodlarında ödem yapılacak btc adresin tanımlı olmalı onlar çarşamba yada perşembe ödeme yapıyor gelmesi bazen pazarı buluyor. Para çekme işlemi gibi bişiy gerek yok

seyrek7221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
750
253
63
nerden belli oluyor kazanç nasıl elde ediliyor bilgilendirebilirmisiniz

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,192
113
Selam Beyler 20 euro kazandım SocialTournumets Anlayan Varmı Çekim Yapan Var mı
Dost bunda nasıl kazanılıyor ben bi tutlrnuvaya katıldım 250 tur doğ house oynadım 97. Siradayim ödül için en az kaçınci olmam lazim
bu arada kyc için belgeleri gönderdim IMG_20210616_183654.jpg

alicangultekin1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
225
284
63
Dost bunda nasıl kazanılıyor ben bi tutlrnuvaya katıldım 250 tur doğ house oynadım 97. Siradayim ödül için en az kaçınci olmam lazim
bu arada kyc için belgeleri gönderdim Ekli dosyayı görüntüle 155806
kanka bu ödül değil coins yarışması bu sağda ayarlarda store bölümü var kazandığın coinsleri orda harcıyosun yani bu oyunda kazanırsan para yok kanka :D

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Teşekkürler dostum bilgilendirme için ben de yeni üye oldum bugün pek bilmiyorum. Peki bu para kazanılacak turnuvalara katılmak için bişey gerekiyormu
bazıları bilet istiyor , biletlerde coinslerle alınabiliyor ,turnuvaları oynadıkca coins ve bilet kazanılıyor. discorddanda arada bilet dağıtıyorlar fakat sürekli takılmak gerekiyor o zor. katıl- join aktifse ücretsiz turnuvadır

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,192
113
bazıları bilet istiyor , biletlerde coinslerle alınabiliyor ,turnuvaları oynadıkca coins ve bilet kazanılıyor. discorddanda arada bilet dağıtıyorlar fakat sürekli takılmak gerekiyor o zor. katıl- join aktifse ücretsiz turnuvadır
Dostum bu turnuva mi yanında 10€ yazıyor 19. Oldum şu anlık. Screenshot_2021-06-17-07-52-40-525_com.android.chrome.jpg

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,958
47,809
113
Beyler bu sitede oyniycaksanizki tavsiye etmiyorum.ilk başlarsa çok tutkulu oluyor muhtemelen ilk 15 gün içinde bı 10€ kazanıyorsunuz sonraki zamanda bı 10€ daha veriyor sonra 6 ay belkide daha fazla hiç bişey yok ben ve 4 arkadaşım oynuyorduk hepimize aynısı oldu.odemeler var / Pers diyor hikaye kafalarina göre ödüyorlar bazen pazar bazen Cars Pers ve bazen 20 gunu gecitigi oluyor.hatta biri mail atmisti burda paylaşmıştı ödeme gelmemis vs vs maile dönüş ukalaca olmuş hem bedava oynuyorsun hem bidi bidi yapiyorsun gibi.ben 8 ay falan oynadım ilk ay 2 defa 10 € çıktı yaklaşık 20 şer günde geldi sonrasında toplam 1200u aşkın oyuna katıldım ama hep bilet oyunlarında dereceye girdim baydı artık.bence Türkiye'ye karşı bı yaptırım mevcut bu sitede çoğu turk ama para ödüllü oyunlarda hep yabancılar var.demem o ki bosverin bu çok vakit alıyor ve günlük yaşantınızı bile etkileyebiliyor sırf oyun saatlerini takip edip uyumayanlari bile gördüm ama boş is.ben bıraktım 3 ay falan oldu.dedigim gibi bize vermiyor ilk başta yemliyor sonrası boş.he illa ben oyniycam.deniycem diyen varsa ilk baştaki üyelik onaylatma işleri falan yazma ile ogrenilcek şeyler değil bunu oynayan bı tanıdık varsa size tlfn ile tarif etsin.ben unuttum bile ney nasıl yapılıyordu diye

ado1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,772
374
83
Bende 20+15 euro kazandım 2 hafta olacak bekleyen ödeme yazıyor. Bencede ilk baş veriyor bilerek. Sonra vermiyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,958
47,809
113
Bende 20+15 euro kazandım 2 hafta olacak bekleyen ödeme yazıyor. Bencede ilk baş veriyor bilerek. Sonra vermiyor
Aklıma geldi dedim bı bakim para varsa sandık acım varmış 5 k 2 tane aylık bilet aldım iyi para verdi 3. Oldum ama daha 30 gün var bitmesine kimbilir kaçıncı bitircem ama en azından 10€ garanti 😁🤭 1 ay sonra turnuva bitiyor 2 aya gelir para

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,958
47,809
113
Aklıma geldi dedim bı bakim para varsa sandık acım varmış 5 k 2 tane aylık bilet aldım iyi para verdi 3. Oldum ama daha 30 gün var bitmesine kimbilir kaçıncı bitircem ama en azından 10€ garanti 😁🤭 1 ay sonra turnuva bitiyor 2 aya gelir para
10 fs veriyor oyun ilk 5 fs 5550 verdi geri kalan 5 spin 80 lira verdi yoksa 1. Olcktim

ado1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,772
374
83
Bugün yattı bana 20 euro yatmış ilk ödül. İkinci ödül 15 euro yatmadı gondereceğiz dedi bekliyorum