- 5,229
- 4,546
- 113
Bitene kadar dene şansEvet var ama hic para cikmiyorki ordan hep bilet ve sandik cikiyor
Bitene kadar dene şansEvet var ama hic para cikmiyorki ordan hep bilet ve sandik cikiyor
Oyun hepsiKardes nerden cikti para carktan mi yoksa oyunlardanmi
Bendede ayni hepsi geldi gonderilmeyi bekliyor yaziyoGönderilmesi bekliyor yazısına aldanmayın çoktan odendi
Acaba en dusugunden alip onumu denesem en ykseginimi denesemBitene kadar dene şans
Çarktan bahsediyorum her çarka 6000 alan çarkı çevir diğerleri para vermiyorAcaba en dusugunden alip onumu denesem en ykseginimi denesem
Biliyomda simdiye kadar onu 30.40 kez cevirdim hic para cikmadikiÇarktan bahsediyorum her çarka 6000 alan çarkı çevir diğerleri para vermiyor
Ozaman zor çıkmıyo demektir başkada kullanacak işe yarar yer yok diye biliyorumBiliyomda simdiye kadar onu 30.40 kez cevirdim hic para cikmadiki
3. Legend seviye çark çevir CASH var direk nakit ödül
Diğerleri de extra olur
Tam 45 tane 3. Seviye cark cevirdim 1 tane 1. Seviye 1 tanede 2. Seviye hic para cikmadi tabiki hic sandik yoktu 18 tane sandigim oldu 3 biletim vardi 18 biletim oldu yani uzun lafin kisasi gorunuse gore carkta 10 secenek var 2 si nakit para yani guya %20 sansin var ortalama konusursak bana her 5 cevirmede 1 kere nakit para cikmasi lazim oda 9 kez eder ama gordugunuz gibi 1kere bile cikmadi cark ayarli bu net.benden demesi siz siz olun nakit para var diye o carki coin verip almayin bilete yatirim yapsam 20.30 € kazanirdim her turlu.gitti 130k coins.hile burda yoktur sansim 1 kere cikar dedim cikmadi.sslerini atiyorum cikanlarin 😁😁Evet 3 . Seviyeden çark çevir.4500 coins tek çevrim.Gecen ay 3 kez çekim yaptim bu siteden.Ama çok uğraştırıyor, sıkıyor, bunaltiyor
Aynen ayarlı .100 kere de cevirsen boş.Ayarsiz olması zaten düşünülemezdi ama bari 1/30 ya da 1/40 şans verilmesi lazım insana değil mi ! Bu çok saçma ...Ya dedi sandiklari acayim belki biket cikar legendary sandikanda para cikiyormus be ama ben ortadakini sactim sagdaymis para Ekli dosyayı görüntüle 172811
Sorma bidahada o coins elime gecmez.bikete yatirmadigim icin cok pismanimAynen ayarlı .100 kere de cevirsen boş.Ayarsiz olması zaten düşünülemezdi ama bari 1/30 ya da 1/40 şans verilmesi lazım insana değil mi ! Bu çok saçma ...
eyvallah sagol dost2 haftaya anca ödüyolar daha 5 gün olmus bosa bekleme haftaya öderler en kötü ondan sonraki hafta salı carsamba