- 2,965
- 1,055
- 113
evet ödüllü turnuva ve böyle biterse 10euro kazanırsınız .Dostum bu turnuva mi yanında 10€ yazıyor 19. Oldum şu anlık. Ekli dosyayı görüntüle 155961
evet ödüllü turnuva ve böyle biterse 10euro kazanırsınız .Dostum bu turnuva mi yanında 10€ yazıyor 19. Oldum şu anlık. Ekli dosyayı görüntüle 155961
Ne zaman kazanmistin kardeş?Bugün yattı bana 20 euro yatmış ilk ödül. İkinci ödül 15 euro yatmadı gondereceğiz dedi bekliyorum
2 hafta oldu. Bitcoin hesabı onaylanınca çekim yapacam. Para gelmiş hesabımaNe zaman kazanmistin kardeş?
22 gün ödenmemesi bir problem olduğunun göstergesi.Ya beyler ben burda oynuyordum ama çok vakit kaybi oluyordu ve hiç bişey kazanamiyordum ilk ay 2 defa 10 € kazanmistim sonra 6 ay hiç bişey kazanamamıştır 1 oyun bile kacirmiyordum batmıştı artık bu konu aktifti can sikintisina bı girdim haftalık turnuva vardı 10€ kazandım 22 gün oldu ödeme olmadı varmı yakın zamanda ödeme alan.aldiysa ödül kazandıktan kaç gün sonra geldi ödülü.
Türkiye'ye yasak geliyor olabilir . https://www.socialtournaments.com/tr/guides/winners-guide/ burada önceden bitcoin bölümü ve ''bitcoin ödeme yöntemi yalnızca Türkiye'den üyeler için geçerlidir'' maddesi vardı , o kısım kaldırılmış . benimde 1 haftalık bekleyen var ödemeler çarşamba- perşembe yapılıyormuş , bu hafta gelmezse kesin birşeyler oluyor demektirYa beyler ben burda oynuyordum ama çok vakit kaybi oluyordu ve hiç bişey kazanamiyordum ilk ay 2 defa 10 € kazanmistim sonra 6 ay hiç bişey kazanamamıştır 1 oyun bile kacirmiyordum batmıştı artık bu konu aktifti can sikintisina bı girdim haftalık turnuva vardı 10€ kazandım 22 gün oldu ödeme olmadı varmı yakın zamanda ödeme alan.aldiysa ödül kazandıktan kaç gün sonra geldi ödülü.
belge gönderdin mi hesabını doğrulatmak içinTürkiye'ye yasak geliyor olabilir . https://www.socialtournaments.com/tr/guides/winners-guide/ burada önceden bitcoin bölümü ve ''bitcoin ödeme yöntemi yalnızca Türkiye'den üyeler için geçerlidir'' maddesi vardı , o kısım kaldırılmış . benimde 1 haftalık bekleyen var ödemeler çarşamba- perşembe yapılıyormuş , bu hafta gelmezse kesin birşeyler oluyor demektir
önceki çekimde onaylanmıştı hesabımbelge gönderdin mi hesabını doğrulatmak için
işe bak senn.. yine dışlandık desene,Uluslararası arenada always loseTürkiye'ye yasak geliyor olabilir . https://www.socialtournaments.com/tr/guides/winners-guide/ burada önceden bitcoin bölümü ve ''bitcoin ödeme yöntemi yalnızca Türkiye'den üyeler için geçerlidir'' maddesi vardı , o kısım kaldırılmış . benimde 1 haftalık bekleyen var ödemeler çarşamba- perşembe yapılıyormuş , bu hafta gelmezse kesin birşeyler oluyor demektir
Kardeş 7/8 ay önce gelmisti 10 € 2 defabelge gönderdin mi hesabını doğrulatmak için
Sorarmisin 22 gün içinde kaç tane carsam ve perşembe varmışyetkililere discorddan sordum, bir problem yok ödemeler tabi ki türkiyeye gönderiliyor diye cevapladı.
Sordum bu cevabı verdiler,Sorarmisin 22 gün içinde kaç tane carsam ve perşembe varmış
SaolasinSordum bu cevabı verdiler,
Ödemesinde bir sorun olduğunu düşünürse [email protected] adresine e-posta gönderebilir.
Şimdi işin yoksa trasntele ile cevir 😁Sordum bu cevabı verdiler,
Ödemesinde bir sorun olduğunu düşünürse [email protected] adresine e-posta gönderebilir.
doğrudur fakat ödemeleri çok aksatmaya başladıkları kesin . şimdi orada sorsan 5-7 gün derler, 7 günde ödeme alabilen yok.yetkililere discorddan sordum, bir problem yok ödemeler tabi ki türkiyeye gönderiliyor diye cevapladı.
mailine cevap alamıyor dedim ,Saolasin
Neyse bekleyelim bakalım ne pislik oldu bunlar ya.guya Çarşamba persembe ödeme oliyormus 22 gün be yuhmailine cevap alamıyor dedim ,
Destek hafta sonları çalışmıyor
Cevap alması 2 iş günü kadar sürebilir diye yanıtladılar.
ara ara mail at haftaiçi hallolur umarız