Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Social Tournumets Hakkında

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,960
47,813
113
Ya beyler ben burda oynuyordum ama çok vakit kaybi oluyordu ve hiç bişey kazanamiyordum ilk ay 2 defa 10 € kazanmistim sonra 6 ay hiç bişey kazanamamıştır 1 oyun bile kacirmiyordum batmıştı artık bu konu aktifti can sikintisina bı girdim haftalık turnuva vardı 10€ kazandım 22 gün oldu ödeme olmadı varmı yakın zamanda ödeme alan.aldiysa ödül kazandıktan kaç gün sonra geldi ödülü.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
Ya beyler ben burda oynuyordum ama çok vakit kaybi oluyordu ve hiç bişey kazanamiyordum ilk ay 2 defa 10 € kazanmistim sonra 6 ay hiç bişey kazanamamıştır 1 oyun bile kacirmiyordum batmıştı artık bu konu aktifti can sikintisina bı girdim haftalık turnuva vardı 10€ kazandım 22 gün oldu ödeme olmadı varmı yakın zamanda ödeme alan.aldiysa ödül kazandıktan kaç gün sonra geldi ödülü.
22 gün ödenmemesi bir problem olduğunun göstergesi.
zamanında ben de üst üste 30 50 75 dolar kazanmıstım. saldım artık vermıyor diye

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Türkiye'ye yasak geliyor olabilir . https://www.socialtournaments.com/tr/guides/winners-guide/ burada önceden bitcoin bölümü ve ''bitcoin ödeme yöntemi yalnızca Türkiye'den üyeler için geçerlidir'' maddesi vardı , o kısım kaldırılmış . benimde 1 haftalık bekleyen var ödemeler çarşamba- perşembe yapılıyormuş , bu hafta gelmezse kesin birşeyler oluyor demektir

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,330
1,672
113

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
Türkiye'ye yasak geliyor olabilir . https://www.socialtournaments.com/tr/guides/winners-guide/ burada önceden bitcoin bölümü ve ''bitcoin ödeme yöntemi yalnızca Türkiye'den üyeler için geçerlidir'' maddesi vardı , o kısım kaldırılmış . benimde 1 haftalık bekleyen var ödemeler çarşamba- perşembe yapılıyormuş , bu hafta gelmezse kesin birşeyler oluyor demektir
işe bak senn.. yine dışlandık desene,Uluslararası arenada always lose

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
yetkililere discorddan sordum, bir problem yok ödemeler tabi ki türkiyeye gönderiliyor diye cevapladı.

Ekli dosyalar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,960
47,813
113
Eskiden maillere cvp geliyordu artık kaale alıp cvpta yazmiyorlar

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
yetkililere discorddan sordum, bir problem yok ödemeler tabi ki türkiyeye gönderiliyor diye cevapladı.
doğrudur fakat ödemeleri çok aksatmaya başladıkları kesin . şimdi orada sorsan 5-7 gün derler, 7 günde ödeme alabilen yok.
-Bank Wires transfers reach your account's balance in 1-3 business days.
-Bitcoin transfers reach your account's balance in 5-7 business days.
-E-wallets (Skrill, PayPal, Neteller) transfers reach your account's balance within 24 business hours.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,960
47,813
113
Talebiniz (10812) alındı ve personelimiz tarafından inceleniyor. 48 iş saati içinde yanıt almayı bekleyebilirsiniz.

Hem Destek hem de KYC konularında Pazartesiden Cumaya 07:00 UTC ile 17:00 UTC arasında size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,960
47,813
113
mailine cevap alamıyor dedim ,
Destek hafta sonları çalışmıyor
Cevap alması 2 iş günü kadar sürebilir diye yanıtladılar.
ara ara mail at haftaiçi hallolur umarız
Neyse bekleyelim bakalım ne pislik oldu bunlar ya.guya Çarşamba persembe ödeme oliyormus 22 gün be yuh