- 87,958
- 47,810
- 113
Bu ne bro?Tournament Code: WelcomeBonusCashmio
Bu ne bro?
Bulursam deniyim kardesFree Slot Tournaments Daily, Weekly, Monthly - Social Tournaments
Join SocialTournaments today, play free online slot tournaments to win real money. Specially designed mobile view for free rolls and tournaments.www.socialtournaments.com
kodu radeem code yazan yaz.
o koda özel turnuvaya da katılabiliyorsun ayriyetten.
Kod varmı kardeş 😁🤭Tournament Code: WelcomeBonusCashmio
yok şu anda.Kod varmı kardeş 😁🤭
Öyle bir şey yok . Nereden cikartiyorsunuz bunları??ve Türkiye'ye kapatıldı , vpn ile giriş yapılabilir fakat yasak geldiyse ödeme yapmazlar
Ekli dosyayı görüntüle 159716
VPN kullanmıyorumÖyle bir şey yok . Nereden cikartiyorsunuz bunları??
Ekli dosyayı görüntüle 159940
o gün 2-3 saat bunu yazdı sonra düzeldi . mail atmıştım cevapta geçici bir sorun olduğunu daha sonra tekrar denememi yazmışlar .Öyle bir şey yok . Nereden cikartiyorsunuz bunları??
Ekli dosyayı görüntüle 159940
Fark eder mi ? dışlandığımız tek konu,platform değil elbette,alışkınızo gün 2-3 saat bunu yazdı sonra düzeldi . mail atmıştım cevapta geçici bir sorun olduğunu daha sonra tekrar denememi yazmışlar .
yinede çıkan sayfada ''yasal sorunlar nedeniyle ülkenize hizmet verememekteyiz , gerekli açıklama sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır '' yazıyordu. bu yazı tesadüfen çıkmış olabilir mi?.birşeylerin çalışması yapıldığı belli.
ülkemizde slot vb oyunlar kumar ve yasak . bu sitede yasal uyarı alırsa illegal siteler gibi davranmayacaktır , direk Türk müşterilere kapatacaktır
tek çarpanda en yüksek puana bakan oyunlarda senin en yüksek 100x ise ondan sonra alacağın 100 altı çarpanlar sıralamanı etkilemez , 100x üstüne çıkman gerekir . toplama bakan oyunlarda ise 30-50 dolar 3.0-5.0 etki ettiği için sıralamayı çok nadir değiştirir.Yalnız şu var ki ; oyunlar hiçbir şey vermiyor.0.30 , 0.60 dolar falan kazanınca siralama tek yada ikişer falan geri doğru giderken 30-40 50 dolar gelince bazen yerinde sayıyor.Sacma bir düzenek var anlamadım gitti.