- 803
- 235
- 43
Eskiden kazanılıyordu 250 euro falan çektim toplam ama eskiden şimdi giriyorum Big win bile vermiyor oyunlar leş olmuşBu turnuvadan birşey kazanan oluyormu geri dönüş vpn siz giriş açık
Eskiden kazanılıyordu 250 euro falan çektim toplam ama eskiden şimdi giriyorum Big win bile vermiyor oyunlar leş olmuşBu turnuvadan birşey kazanan oluyormu geri dönüş vpn siz giriş açık
Ben girdim giriyorMobilden girilmiyor. Nasıl giriş yapacaz arkadaşlar vpn yok
İlk çekimde 3 hafta sürüyor gelmesi. Eğer ikinci çekimse 1 haftada gelir en azBeyler ben 10 € kazandım haftalik turnuvadan geçen hafta 24k coin vardı hepsi o turnuva yüzünden gitti neyse 160. Bitirdim kazandım 10 € öğlen 2 de mail geldi ödemeniz yapıldı yolda falan neyse bu saat oldu hala para yok ne zaman gelir bu para
Ben oynuyom aradada aylık etkinlikte kullan en iyi kazancı yakalayana kadar ama insan sıkılıyor biyerde heleki fruit parti 2 kadar sıkıcı berbat oyun varsakimse oyanmiyormu artik bunu
Bro o ayliga hep katiliyorum bi ara big bass bonanza vardi aylikta en az 60 kez katildim o zaman katilimda azdi 5000 kisi falan katiliyirdu giremedim ilk 450 ye simdi katilim,ar 15.000 simdi daha zor ama gecen ay 2. Katilisimda 2. Olmutsum 42.lige kadar dustum 20 € kazanmistim.ben hep biletli ve coinli oyunlarda dereceye giriyorum baksana suna kac k oyuna katilmisimBen oynuyom aradada aylık etkinlikte kullan en iyi kazancı yakalayana kadar ama insan sıkılıyor biyerde heleki fruit parti 2 kadar sıkıcı berbat oyun varsa
Bal arkadaş haklı yeni farkettim o çarkta nakit ödülmü var3. Legend seviye çark çevir CASH var direk nakit ödül
Diğerleri de extra olur
Kardes nerden cikti para carktan mi yoksa oyunlardanmiEvet 3 . Seviyeden çark çevir.4500 coins tek çevrim.Gecen ay 3 kez çekim yaptim bu siteden.Ama çok uğraştırıyor, sıkıyor, bunaltiyor
Evet var ama hic para cikmiyorki ordan hep bilet ve sandik cikiyorBal arkadaş haklı yeni farkettim o çarkta nakit ödülmü var
Kardes zamn geldi onlara 6000 coins oldu 3, seviye sandik3. Legend seviye çark çevir CASH var direk nakit ödül
Diğerleri de extra olur