- 71,314
- 43,852
- 113
Bunlar bizi sarmaz dost bi roll yaptır kardeşine de keyfi o zaman görValla ben televizyon izlemiyorum boyle konular televizyon karsisind halt etmis Kola çekirdek olsa iyi giderdi
Bunlar bizi sarmaz dost bi roll yaptır kardeşine de keyfi o zaman görValla ben televizyon izlemiyorum boyle konular televizyon karsisind halt etmis Kola çekirdek olsa iyi giderdi
Bugün fakirim tabanlara kuvvetKısa yoldan anlatayım makul fiyata
Kötü senden naber
Şuan böyle olmak zorunda forum 2 gün bensiz kalmaya hazır değil geçen ban yedim 1 sene önce herkes başkana dm atmış banım kalksın diyeO öyle değildi sanki
Kötüyüm demişsin nasıl iyi olalımKötü senden naber
Tamam o zaman bye garibanlarla işimiz yokBugün fakirim tabanlara kuvvet
Yokuş yapma la direkt dmden iste işteKötüyüm demişsin nasıl iyi olalım
Yaz kitliyelim konuyu 😆Yaşla ilgili bişey geldi aklıma ama yazmıcam @Novasky
Peh yalana bakŞuan böyle olmak zorunda forum 2 gün bensiz kalmaya hazır değil geçen ban yedim 1 sene önce herkes başkana dm atmış banım kalksın diye
Kuzeni mi yazdı bunu aceba 😄 sully nereye gittiOfffffffff 😘😍
Kuranı kerim çarpsın bakPeh yalana bak
Doğulu o kuzeni olsa şuan burda olmazdıKuzeni mi yazdı bunu aceba 😄 sully nereye gitti
Şuan böyle olmak zorunda forum 2 gün bensiz kalmaya hazır değil geçen ban yedim 1 sene önce herkes başkana dm atmış banım kalksın diye
Biz her zaman sokaktayız bacımKuzeni mi yazdı bunu aceba 😄 sully nereye gitti
Dost denizli otogarında cüzdanımı düşürdüm öğlen 1 de kimlik kartlar hat bi miktar para ne var ne yok 5 dakikada hepsi gitti otogarda oturdum stres atıyorum sinirdenBunlar bizi sarmaz dost bi roll yaptır kardeşine de keyfi o zaman gör
Uza milletr yemek ısmarlaYokuş yapma la direkt dmden iste işte
AmaağğğğYaz kitliyelim konuyu 😆
Ktü olmuş aga valla büyük geçmiş olsun kimlik çıkartmak falan da çok uğraştırıyorDost denizli otogarında cüzdanımı düşürdüm öğlen 1 de kimlik kartlar hat bi miktar para ne var ne yok 5 dakikada hepsi gitti otogarda oturdum stres atıyorum sinirden
Geldi ex komedyenim