- 41,613
- 45,032
- 113
Hiç manita ile takılmamış ki nefes alsın yeter bu elemanadüz duvara tırmanıyor
Hiç manita ile takılmamış ki nefes alsın yeter bu elemanadüz duvara tırmanıyor
Allaha şükür kadinla erkeğin arkadaşta kalabilceği kanaatindeyim her gülene aşık olcak kadar yoklukta değilizSana demiom yanlış anlama bizi çaya götürecek arkadaşa
Aynen öyle söylenti vardıÇok sonuç çıkmıştı zaten
İnsanlar öyle olmakta hakli, başka yapacakları bişey yok 😅Yok ya ben gerçekten yanlış anlamadım ama insanlar böyle
Kaos yaratma shell beni banlicak şimdi etme kuzumHiç manita ile takılmamış ki nefes alsın yeter bu elemana
Sevindim böyle insanlar varmış demek ki halaAllaha şükür kadinla erkeğin arkadaşta kalabilceği kanaatindeyim her gülene aşık olcak kadar yoklukta değiliz
No Ban No partyKaos yaratma shell beni banlicak şimdi etme kuzum
Başkalarının hayatlarından çıkarsalar burunlarını aslında yapacak çok şey olduğunu görürler de işteİnsanlar öyle olmakta hakli, başka yapacakları bişey yok 😅
Yes partyNo Ban No party
Makarayı bırak dost gecemi güzelleştir bakalımAllaha şükür kadinla erkeğin arkadaşta kalabilceği kanaatindeyim her gülene aşık olcak kadar yoklukta değiliz
EsselaaaaaSevindim böyle insanlar varmış demek ki hala
Daha ne kadar saçmalayabiliriz diye mi 😁😄En başından beri takipteyim
Ben sıramı savdım sanki,Makarayı bırak dost gecemi güzelleştir bakalım
Dm den ulaşıldı 😅😅konu kilit 😅Başkalarının hayatlarından çıkarsalar burunlarını aslında yapacak çok şey olduğunu görürler de işte
Yok başka mevzu makara siz ayıkamadınız hanımefendi ceza olarak ateşleyin bakalım 50 dolarDaha ne kadar saçmalayabiliriz diye mi 😁😄
Bu iyi bişey miydi kötü mü anlamadım ama ciddiydim ben söylediğimdeEsselaaaaa
Ablacım sende çok boş yapıyon ota boka gülüyon la az ciddi ol sully bey de banaDaha ne kadar saçmalayabiliriz diye mi 😁😄
Ben deliyim knkBu iyi bişey miydi kötü mü anlamadım ama ciddiydim ben söylediğimde
Kitapta yazıyor kitapta Stuttgart gördün mü kaç Sully gördün mü arkana bakmadan terket yazıyorBu iyi bişey miydi kötü mü anlamadım ama ciddiydim ben söylediğimde