- 71,314
- 43,852
- 113
Tamam sözü aldım amacıma ulaştımBig bro gönderirse sözüm olsun evrak attım selfie atmadım da
Tamam sözü aldım amacıma ulaştımBig bro gönderirse sözüm olsun evrak attım selfie atmadım da
Selfie bana at ben hallederimBig bro gönderirse sözüm olsun evrak attım selfie atmadım da
Ne desem yanlış anlaşılacak espri yapmaya da korkuom 😄 ya ben niye erkek değilim 😒Kaç isteme mi istersin
Nezaman yicegimi sanami sorucam aslanımErken aw
Sen öğren bra ben yaptım sana kıyağımı zatenÖğrenin la @SULLY @Abuzerkömürcü
MantıklıNezaman yicegimi sanami sorucam aslanım
Para kartlar sikinti degilde en azindan Kimlik le hat tı teslim etse hstta payfix ve paparaya bagli numara numarsda bana ait degil seneler once arkadasin adina almıştımBoşveeeer tek derdin bu olsun
TamamÖğrenin la @SULLY @Abuzerkömürcü
Geldi ex komedyenim
Canın sağolsunTamam sözü aldım amacıma ulaştım
Selfisiz göndermezBig bro gönderirse sözüm olsun evrak attım selfie atmadım da
Kader sağolsun kader sağolsun ben çekerimCanın sağolsun
Baba yedek hat diye bişey var git yarın onu çıkar diğerini iptal et missPara kartlar sikinti degilde en azindan Kimlik le hat tı teslim etse hstta payfix ve paparaya bagli numara numarsda bana ait degil seneler once arkadasin adina almıştım
İste onların hiçbiri burada değilAnne baba yakın akraba abi abla hepsi olur
Sor bakalım @Novasky ye niye değilsinNe desem yanlış anlaşılacak espri yapmaya da korkuom 😄 ya ben niye erkek değilim 😒
Ben atarım da sen kaldırabilir misin bilemedim 😄 kronik bir rahatsızlık var mı kalp tansiyon şekerSelfie bana at ben hallederim
Efkara sokma beni zaten fenayım
Yanında teyze hala amca dayı vs varsa onlarda olur diye biliyorum bana öyle demişlerdi resim benzemiyo diye tüm sülaleui saydırdılarİste onların hiçbiri burada değil