- 2,601
- 1,188
- 113
Vallahi ben kendisi bunu takılıyorum kanka can sıkıntısı geçsin diye goy goy yapalım dedik konunun kendisi can sıkıntısı olacak nerdeyse 😄Yok başka mevzu makara siz ayıkamadınız hanımefendi ceza olarak ateşleyin bakalım 50 dolar
Vallahi ben kendisi bunu takılıyorum kanka can sıkıntısı geçsin diye goy goy yapalım dedik konunun kendisi can sıkıntısı olacak nerdeyse 😄Yok başka mevzu makara siz ayıkamadınız hanımefendi ceza olarak ateşleyin bakalım 50 dolar
Bende çok akıllı sayılmam gördüğün gibi 😄Ben deliyim knk
Benim mizahım dark ve serttir herkes anlayamazVallahi ben kendisi bunu takılıyorum kanka can sıkıntısı geçsin diye goy goy yapalım dedik konunun kendisi can sıkıntısı olacak nerdeyse 😄
Yok yiaaa iki lafıyla gösterdi bence efendiliğini karakteriniKitapta yazıyor kitapta Stuttgart gördün mü kaç Sully gördün mü arkana bakmadan terket yazıyor
Kadında akıl aramam bulaşık yıkamayı bilsin yeter (!) ironiBende çok akıllı sayılmam gördüğün gibi 😄
Harraaam broBende çok akıllı sayılmam gördüğün gibi 😄
Her şeyi ciddiye alırsan olmazYok yiaaa iki lafıyla gösterdi bence efendiliğini karakterini
Muhabbeti çözeyim diye en başa gittim yine bi bk anlamadım 😂😂Bende çok akıllı sayılmam gördüğün gibi 😄
Yia ne hanımefendi 18 yaşında mısınızYok yiaaa iki lafıyla gösterdi bence efendiliğini karakterini
Valla ben televizyon izlemiyorum boyle konular televizyon karsisind halt etmis Kola çekirdek olsa iyi giderdiEn başından beri takipteyim
Zamanla öğreniciiizzz o halde sıkıntı yokBenim mizahım dark ve serttir herkes anlayamaz
18se muhabbeti kesim benYia ne hanımefendi 18 yaşında mısınız
Kısa yoldan anlatayım makul fiyataZamanla öğreniciiizzz o halde sıkıntı yok
NaberValla ben televizyon izlemiyorum boyle konular televizyon karsisind halt etmis Kola çekirdek olsa iyi giderdi
Bi 10 yıl daha yaş almışlığım olabilir 😄Yia ne hanımefendi 18 yaşında mısınız
Sus ve sohbete devam et18se muhabbeti kesim ben
Güzel almışsınızBi 10 yıl daha yaş almışlığım olabilir 😄
O öyle değildi sankiSus ve sohbete devam et
Offfffffff 😘😍Bi 10 yıl daha yaş almışlığım olabilir 😄