- 13,285
- 5,183
- 113
Onu sordum 20 tl dediler ama hat üstüne değil 8 sene önce arkadaşımın üstünden almıştım oda kiminin şimdi nerdeBaba yedek hat diye bişey var git yarın onu çıkar diğerini iptal et miss
Onu sordum 20 tl dediler ama hat üstüne değil 8 sene önce arkadaşımın üstünden almıştım oda kiminin şimdi nerdeBaba yedek hat diye bişey var git yarın onu çıkar diğerini iptal et miss
Sen niye çekion aq sana ne kaderden bana bişi olmasın 😄Kader sağolsun kader sağolsun ben çekerim
At bakalım bizde görelim bende yokBen atarım da sen kaldırabilir misin bilemedim 😄 kronik bir rahatsızlık var mı kalp tansiyon şeker
Kayıp bonusların da iyiymiş 3 bin kayıp bonusu mu olur olm naptın öyle yav
Kaldırırz rahat ol sen atBen atarım da sen kaldırabilir misin bilemedim 😄 kronik bir rahatsızlık var mı kalp tansiyon şeker
Banlatırım seni aq yqzmak yasakSen niye çekion aq sana ne kaderden bana bişi olmasın 😄
Ağa denizliye çalışmaya geldim bunların hepsi ankaradaYanında teyze hala amca dayı vs varsa onlarda olur diye biliyorum bana öyle demişlerdi resim benzemiyo diye tüm sülaleui saydırdılar
Battık aw cep delindiKayıp bonusların da iyiymiş 3 bin kayıp bonusu mu olur olm naptın öyle yav
Ne iş yapıcan agaAğa denizliye çalışmaya geldim bunların hepsi ankarada
Ne diyim ki bra boşkoy kimliksiz gez ben 4-5 senedir taşımıyorımAğa denizliye çalışmaya geldim bunların hepsi ankarada
Kelimelerimizi seçerek yaparsak sevinirim dostumKaldırırz rahat ol sen at
Öyle sert oynarsan delinir dost biraz ara verBattık aw cep delindi
Pekiiii benim cümle sonuna nokta gibi düşün ama rahatsız oluyorsan tabi ki saygı duyarım kusura bakmaBanlatırım seni aq yqzmak yasak
İnşaat bekçiliğiNe iş yapıcan aga
Mübarek ramazanda yapma ben trakyalıyım şurda kalmış 13 gün
Az önce dedik harbi kimse dark mizahtan anlamıyor. Salgı değil doğrusu saygı hanımefendiPekiiii benim cümle sonuna nokta gibi düşün ama rahatsız oluyorsan tabi ki salgı duyarım kusura bakma
Kolay gelsin aga umarım hayırlı olur senin içinİnşaat bekçiliği
Rahatsız olursan salgı mı üretiyormusAz önce dedik harbi kimse dark mizahtan anlamıyor. Salgı değil doğrusu saygı hanımefendi
199 aradım tarikat işte dedi ailenin yanında olmadığını gurbette yaşadığını söyle geçici kimlik verebilirler dediNe diyim ki bra boşkoy kimliksiz gez ben 4-5 senedir taşımıyorım