- 13,286
- 5,186
- 113
Allah razı olsun dostKolay gelsin aga umarım hayırlı olur senin için
Allah razı olsun dostKolay gelsin aga umarım hayırlı olur senin için
Lan olm kzjelxkelxlwpldlelfpelceplfpelfplrKaldırdık bekliyoruz
Sana da , bigbrogdan geldiğinde dm bekliyorum cano iyi gecelerYanlış anlaşılmadım umarım güzel sohbetiniz için teşekkür ediyorum iyi geceler arkadaşlar
KaçtıYanlış anlaşılmadım umarım güzel sohbetiniz için teşekkür ediyorum iyi geceler arkadaşlar
Bu gitti bidaha zor gelir hadi bbLan olm kzjelxkelxlwpldlelfpelceplfpelfplr
Klavye düzeltmiş hiç fark etmedim 😄 vallahi tam olarak tanımadığım için anlamamak değil de ama öğrendimAz önce dedik harbi kimse dark mizahtan anlamıyor. Salgı değil doğrusu saygı hanımefendi
Geyik kaçtığına göre muhabbetimiz de bitti
Uzunlamasına mı yanlamasına mı nasıl kaldırdınKaldırdık bekliyoruz
Öğrendiğiniz %5 falan hanımefendiKlavye düzeltmiş hiç fark etmedim 😄 vallahi tam olarak tanımadığım için anlamamak değil de ama öğrendim
Dmden selfie atda işini çözelimKlavye düzeltmiş hiç fark etmedim 😄 vallahi tam olarak tanımadığım için anlamamak değil de ama öğrendim
Cüzdanı bulUzunlamasına mı yanlamasına mı nasıl kaldırdın
Aha geldi benim canımiyi sahurlar degerli din kardeşlerimEkli dosyayı görüntüle 497900
100 spin 5 bettenYanlış anlaşılmadım umarım güzel sohbetiniz için teşekkür ediyorum iyi geceler arkadaşlar
Valla denizli otogarın içinde sevindik polis amirliği yazıyordu ifade verdim polis bile dedi unut sen onu dedi giden gitti defiCüzdanı bul
İyi niyetli olduğunuzu düşünmek istiyorum görmezden geliyorum ciddiye almıyorum diye mi bu kadar üstüne basa basa aynı .oktan espriyi yapıosun. Hem cinsin değilim konuşma tarzın ne kadar doğru senceBu gitti bidaha zor gelir hadi bb