- 71,314
- 43,852
- 113
Şaka bi yana şu bir şeyleri kaybetme olayı çok sinir bpzucu yavValla denizli otogarın içinde sevindik polis amirliği yazıyordu ifade verdim polis bile dedi unut sen onu dedi giden gitti defi
Şaka bi yana şu bir şeyleri kaybetme olayı çok sinir bpzucu yavValla denizli otogarın içinde sevindik polis amirliği yazıyordu ifade verdim polis bile dedi unut sen onu dedi giden gitti defi
Hayırlı sahurlar mümin kardeşimiyi sahurlar degerli din kardeşlerimEkli dosyayı görüntüle 497900
Dikine dost en dikineUzunlamasına mı yanlamasına mı nasıl kaldırdın
Ben iyi niyetliyim hanımefendi, orucum kabul olur muİyi niyetli olduğunuzu düşünmek istiyorum görmezden geliyorum ciddiye almıyorum diye mi bu kadar üstüne basa basa aynı .oktan espriyi yapıosun. Hem cinsin değilim konuşma tarzın ne kadar doğru sence
Devrekli ortalığı karıştırma 2 makara yapıyos yav
dm den kim ulaşti laa ne oluyorrr formhub mu olduk jdjdnd
Kızma ablam tamamİyi niyetli olduğunuzu düşünmek istiyorum görmezden geliyorum ciddiye almıyorum diye mi bu kadar üstüne basa basa aynı .oktan espriyi yapıosun. Hem cinsin değilim konuşma tarzın ne kadar doğru sence
bana bakarsan ıslanırım orucum bozulurrr yapma yanariz jfjdjdBen iyi niyetliyim hanımefendi, orucum kabul olur mu
Yahudi oHayırlı sahurlar mümin kardeşim
Boşver takılma sen ona he de geçİyi niyetli olduğunuzu düşünmek istiyorum görmezden geliyorum ciddiye almıyorum diye mi bu kadar üstüne basa basa aynı .oktan espriyi yapıosun. Hem cinsin değilim konuşma tarzın ne kadar doğru sence
Lan olm Ramazan ramazan hepiniz kafayı yemişsnizbana bakarsan ıslanırım orucum bozulurrr yapma yanariz jfjdjd
Bacım bende kızım bu arada insta e.beren7Hayırlı sahurlar mümin kardeşim
Kafadan 5 k gitti benimŞaka bi yana şu bir şeyleri kaybetme olayı çok sinir bpzucu yav
Ayarlayablcnmi kardeşim emin misinBoşver takılma sen ona he de geç
Adamsin dostDikine dost en dikine
Aga nakit 5 k taşınır mı, kartı kaybettiysen de kapat kartıKafadan 5 k gitti benim
Kime neyi ayalıyım kardeş boş yapmaAyarlayablcnmi kardeşim emin misin
Herkes senin gibi mi yürüyen atm gibi insanlarAga nakit 5 k taşınır mı, kartı kaybettiysen de kapat kartı
Her şeyi ciddiye alırsan 1 haftadan fazla dayanamqzsın ortama dostum kasma kendini çokKime neyi ayalıyım kardeş boş yapma