- 71,314
- 43,852
- 113
Emotional DamageHerkes senin gibi mi yürüyen atm gibi insanlar
Emotional DamageHerkes senin gibi mi yürüyen atm gibi insanlar
3 k cüzdanda 2 k payfix de hat olmadığından bir şey yapamıyorumAga nakit 5 k taşınır mı, kartı kaybettiysen de kapat kartı
O zaman 2 kişi münakaşa ederken araya girme arada kalırsın hadi hayırlı sahurlarKime neyi ayalıyım kardeş boş yapma
Hatta noldu3 k cüzdanda 2 k payfix de hat olmadığından bir şey yapamıyorum
Ahmo sen misin lanKasm
Yav hehe
AnlamadımKasm
Yav hehe
Yedek hattı papara payfix şifre için onu kullanıyordum hatta 8 sene önce arkadaşımın üstünde inşaatta tanışmıştık istanbulda şimdi kiminin nerdeHatta noldu
Lan djehdhshhshwhsahshhwhshwjd of patlıuorum her seferinde şuna, çünkü ben hüdaparlıyımAhmo sen misin lan
Dur sen evlendin kaybolGeyik nerde tam olarak 🤪
Yok sana demedim pardonAnlamadım
Aga sen şansa yaşıyonYedek hattı papara payfix şifre için onu kullanıyordum hatta 8 sene önce arkadaşımın üstünde inşaatta tanışmıştık istanbulda şimdi kiminin nerde
1 ay sonra 😅Dur sen evlendin kaybol
Hüdapar diye parti mi varmışLan djehdhshhshwhsahshhwhshwjd of patlıuorum her seferinde şuna, çünkü ben hüdaparlıyım
Haydi hayırlısı bakalım1 ay sonra 😅
inşatta nasıl bir aktivite içindeydiniz aga kafamda deli sorular var suan aydinlat beniYedek hattı papara payfix şifre için onu kullanıyordum hatta 8 sene önce arkadaşımın üstünde inşaatta tanışmıştık istanbulda şimdi kiminin nerde
Olm sen iyi değilsin bak skekdkkwodlwppdprğfinşatta nasıl bir aktivite içindeydiniz aga kafamda deli sorular var suan aydinlat beni