Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin sukes1982 / Son Salise İle Geldi :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,145
47,923
113

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,110
4,221
113
tbrkler

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
@sukes1982 Tbrkler kardes. Az önceki konuda bende vardım ama bugunde 3kişiyi doyurduk çok yanlış tabir yani bende kötü niyetli olmadıgın düşünüyorum ama rencide edebilir insanları şahsen ben o msjı görünce çıktım konudan. Yanlışım yoksa 39 yasına gireceksin akıl vermek haddim değil ama tehlikeli bi kelime oldu o iş. Bol şans
Kötü niyet yok @Hayatindibi zaten yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın dedi @sukes1982

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
@sukes1982 Tbrkler kardes. Az önceki konuda bende vardım ama bugunde 3kişiyi doyurduk çok yanlış tabir yani bende kötü niyetli olmadıgın düşünüyorum ama rencide edebilir insanları şahsen ben o msjı görünce çıktım konudan. Yanlışım yoksa 39 yasına gireceksin akıl vermek haddim değil ama tehlikeli bi kelime oldu o iş. Bol şans
Aynısını ben de gördüm bol şans bile yazmadım bir şey vermesin diye . Nerede ne lâf edileceğini bilmeli insan . Aç köpek mi doyuruyorsun diye biri de çıkmıyor . Sadece gülenler olmuş . Şu paranın gözü kör olsun .İnsanlar böyle laflara rağmen sesini bile çıkarmıyor