- 42,718
- 12,609
- 113
SormaO kadar takip ettim maci gelmez daha diye biraktim takibi. Valla cok ilginc
SormaO kadar takip ettim maci gelmez daha diye biraktim takibi. Valla cok ilginc
Çok dengesiz maç olduğunu ikinci çeyrek gösterdi zaten 51 sayı çıkmıştıO macın gelmesı ımkansızdı ılgınc valla
Sorma won olmus beaOha tutmus mu
Atlas gbı deıldır heral770 cekim verdık ares gec gonderıyo biraz galiba
Gelir yarın şova devam abi770 cekim verdık ares gec gonderıyo biraz galiba
Şapkadan tavşan çıkaracak yakında reis :dSorma won olmus bea
Cıkarmıs olabılır suphelerım varŞapkadan tavşan çıkaracak yakında reis :d
@sukes1982 Tbrkler kardes. Az önceki konuda bende vardım ama bugunde 3kişiyi doyurduk çok yanlış tabir yani bende kötü niyetli olmadıgın düşünüyorum ama rencide edebilir insanları şahsen ben o msjı görünce çıktım konudan. Yanlışım yoksa 39 yasına gireceksin akıl vermek haddim değil ama tehlikeli bi kelime oldu o iş. Bol şans
Forumun yuzde 80 i para cekme dugmesi nerde onu bile bilmez. O yuzden gecmi erken mi yolluyor bilmiyoruz cogumuz770 cekim verdık ares gec gonderıyo biraz galiba
Kötü niyet yok @Hayatindibi zaten yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın dedi @sukes1982@sukes1982 Tbrkler kardes. Az önceki konuda bende vardım ama bugunde 3kişiyi doyurduk çok yanlış tabir yani bende kötü niyetli olmadıgın düşünüyorum ama rencide edebilir insanları şahsen ben o msjı görünce çıktım konudan. Yanlışım yoksa 39 yasına gireceksin akıl vermek haddim değil ama tehlikeli bi kelime oldu o iş. Bol şans
AhahahahahahahahForumun yuzde 80 i para cekme dugmesi nerde onu bile bilmez. O yuzden gecmi erken mi yolluyor bilmiyoruz cogumuz
💪Bugun 1600 atlas 800 atlas 770 ares cekim 500de dagıtmısız galiba yarın dewam
Büyüksün abi bugün gerekeni yaptınBugun 1600 atlas 800 atlas 770 ares cekim 500de dagıtmısız galiba yarın dewam
Aynısını ben de gördüm bol şans bile yazmadım bir şey vermesin diye . Nerede ne lâf edileceğini bilmeli insan . Aç köpek mi doyuruyorsun diye biri de çıkmıyor . Sadece gülenler olmuş . Şu paranın gözü kör olsun .İnsanlar böyle laflara rağmen sesini bile çıkarmıyor@sukes1982 Tbrkler kardes. Az önceki konuda bende vardım ama bugunde 3kişiyi doyurduk çok yanlış tabir yani bende kötü niyetli olmadıgın düşünüyorum ama rencide edebilir insanları şahsen ben o msjı görünce çıktım konudan. Yanlışım yoksa 39 yasına gireceksin akıl vermek haddim değil ama tehlikeli bi kelime oldu o iş. Bol şans