Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin sukes1982 / Son Salise İle Geldi :)

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,376
113
Boşuna uzatiyorsunz adamkötü niyette yazmadi burda herkes aile ortami istiyor adam samimiyrtten öyle dedi kötüye çekecek bir durum yok beyler

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
Çok abartıldı. Adamın kötü niyeti yok dedik diye yağcı olduk yalaka olduk. İnsanları harcamak ne kadar kolay. Adam bizden 15 yaş büyük olduğu için abi dedik yalaka olduk. Herkes kendi düşüncesine göre

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,226
47,946
113
Arkadaslar fikir ayrılığı yasayanlar konudan ayrılsın ortam gerilmesi bonusa.bu konunun faydasıda kimin ren ne görmüş olduk. Ben kaçtım dahada bişey yazmam bu konuya. Hadi eyvallah

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
@orhuneses Adam bana bir gün sonra rolling
Sen iyilik yapma kardeş yakışmıyor sana iyilik yapmak yaptığın paylaşıma bak ayıp
İyilik değil kardeşim . Arkadaş bana rolling yap diye para attı . Gece 1 de yazdı . Parayı gece 5 te attı . Yarın yap artık dedi . Yarın geceye kadar işim olduğu için geri gönderdim olay bu .Ödüllü rolling olacak normalde

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,376
113
@sukes1982 2 3 gündür yaptığın iyilikleri herkes biliyor birak Allah bilsin yeter.
Allah razi olsun bana elinden geldigin kadar yardim ediyorsun eminim ki herkes icin böyle yapıyorsun. Sen yaptığıni bil Allah biliyor icin rahat olsun.

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
Bu arada kime özelden durduk yere attigimi bir modlar bilir bir de attiklarim .Yaptığımız iyilikleri orta yerde göstermeyiz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
@orhuneses Adam bana bir gün sonra rolling

İyilik değil kardeşim . Arkadaş bana rolling yap diye para attı . Gece 1 de yazdı . Parayı gece 5 te attı . Yarın yap artık dedi . Yarın geceye kadar işim olduğu için geri gönderdim olay bu .Ödüllü rolling olacak normalde
Ben orasında değilim özel konuşmaları paylaşmak bana cok saygısızca geliyor gerçi beni ilgilendiren bi durum yok banane ya :d

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
Ben orasında değilim özel konuşmaları paylaşmak bana cok saygısızca geliyor gerçi beni ilgilendiren bi durum yok banane ya :d
Burada benim o olayı kanıtlamam gerekiyor .Etkinlik parasını kendi cebime atıp kaçmadığımı bazılarının bilmeleri gerek