- 5,490
- 2,376
- 113
Boşuna uzatiyorsunz adamkötü niyette yazmadi burda herkes aile ortami istiyor adam samimiyrtten öyle dedi kötüye çekecek bir durum yok beyler
Sen iyilik yapma kardeş yakışmıyor sana iyilik yapmak yaptığın paylaşıma bak ayıpSanırım benden bahsediyorsun . Bir şey bilmeden konuşma istersen . Dur şöyle kanıtlı atayım ki ne olduğu belli olsun Ekli dosyayı görüntüle 114138
Yakarsa dunyayi garipler yakar Yakmsu dunyayi da kurtulalimBoşuna uzatiyorsunz adamkötü niyette yazmadi burda herkes aile ortami istiyor adam samimiyrtten öyle dedi kötüye çekecek bir durum yok beyler
İyilik değil kardeşim . Arkadaş bana rolling yap diye para attı . Gece 1 de yazdı . Parayı gece 5 te attı . Yarın yap artık dedi . Yarın geceye kadar işim olduğu için geri gönderdim olay bu .Ödüllü rolling olacak normaldeSen iyilik yapma kardeş yakışmıyor sana iyilik yapmak yaptığın paylaşıma bak ayıp
Bosuja uzatiyorlar isine gelmeyen durmasun konuda.Yakarsa dunyayi garipler yakar Yakmsu dunyayi da kurtulalim
Ben orasında değilim özel konuşmaları paylaşmak bana cok saygısızca geliyor gerçi beni ilgilendiren bi durum yok banane ya :d@orhuneses Adam bana bir gün sonra rolling
İyilik değil kardeşim . Arkadaş bana rolling yap diye para attı . Gece 1 de yazdı . Parayı gece 5 te attı . Yarın yap artık dedi . Yarın geceye kadar işim olduğu için geri gönderdim olay bu .Ödüllü rolling olacak normalde
Canınsagolsun kimseyi takma.Admin konuyu kitlermisin
Burada benim o olayı kanıtlamam gerekiyor .Etkinlik parasını kendi cebime atıp kaçmadığımı bazılarının bilmeleri gerekBen orasında değilim özel konuşmaları paylaşmak bana cok saygısızca geliyor gerçi beni ilgilendiren bi durum yok banane ya :d
Garibin biriysem sevemezmiyim. Askla karin doymaz diyen benmiyim diye etkinlik kovaliyorum 2021 de etkinlik beni kovalasinBosuja uzatiyorlar isine gelmeyen durmasun konuda.
Acıklamıstın reıs onu onceden senı bılen bılıyo ıspata gerek yok boswer daBurada benim o olayı kanıtlamam gerekiyor .Etkinlik parasını kendi cebime atıp kaçmadığımı bazılarının bilmeleri gerek
bizde yapariz elbet dost.Garibin biriysem sevemezmiyim. Askla karin doymaz diyen benmiyim diye etkinlik kovaliyorum 2021 de etkinlik beni kovalasin
Bets10dan sonra yuzun gulmedıbizde yapariz elbet dost.
Bilirsin beni
bidaha bets10dan bonusta alamiyoruz zaten ondan sonra gülmustu bi ara 10k cekmistik altindan sonra tak o da gitti birde 15k borca girdikBets10dan sonra yuzun gulmedı