- 10,356
- 5,551
- 113
Bilmem hatirlayamadim ) Biliyorum bi ara 5 kisiye atcam deyip 15 kisiye atmistin. En son bana 30 yollamistin.bizde yapariz elbet dost.
Bilirsin beni
Bilmem hatirlayamadim ) Biliyorum bi ara 5 kisiye atcam deyip 15 kisiye atmistin. En son bana 30 yollamistin.bizde yapariz elbet dost.
Bilirsin beni
Tek tek açıklamak gerekiyor demek ki kardoAcıklamıstın reıs onu onceden senı bılen bılıyo ıspata gerek yok boswer da
Bets10dan sonra yuzun gulmedı
Aynen bı anlık yanlıs kullanım art nıyet yok ondan emınızTek tek açıklamak gerekiyor demek ki kardo
Ben de @sukes1982 in kötü niyetinin olmadığını düşünüyorum ama söylenen kelime çok yanlış . Ben şimdi aç herifler deyip sonra alınmayın kötü niyetim yok desem olmaz .Bir anlık çıkan siz sanırım
18 kisiydi aga ozelden ayri yazanlwr vardi 3 kisi onlara da attımBilmem hatirlayamadim ) Biliyorum bi ara 5 kisiye atcam deyip 15 kisiye atmistin. En son bana 30 yollamistin.
Bi gun bende ayni senin gibi kim var kim yok atmistim. O gun bugun dur yuzumuz gulmedi ) Daha para cekemedik bi yerden18 kisiydi aga ozelden ayri yazanlwr vardi 3 kisi onlara da attım
AhahahahhaBi gun bende ayni senin gibi kim var kim yok atmistim. O gun bugun dur yuzumuz gulmedi ) Daha para cekemedik bi yerden
Bi gun bende ayni senin gibi kim var kim yok atmistim. O gun bugun dur yuzumuz gulmedi ) Daha para cekemedik bi yerden
O deıl butun umudumu asya cekılısıne bagladım 13-14 bılet var cıksa barı bısıBi gun bende ayni senin gibi kim var kim yok atmistim. O gun bugun dur yuzumuz gulmedi ) Daha para cekemedik bi yerden
dagitimin sabahında kasam 0diBi gun bende ayni senin gibi kim var kim yok atmistim. O gun bugun dur yuzumuz gulmedi ) Daha para cekemedik bi yerden
İnsallah cikar. Zor ama imkansizO deıl butun umudumu asya cekılısıne bagladım 13-14 bılet var cıksa barı bısı
Cok yukseklerde gozum yokİnsallah cikar. Zor ama imkansiz
Millet bizim gibi 300 500 atmiyorki. Adamlar 30 bin yatiriyor 50 bin cekiyor. 50 bin yatiriyor 100 bin cekiyor. Yani yuzlerce bilet sahibi vardir. Sans gerci gelir seni bulur belli olmazCok yukseklerde gozum yok
🙏Millet bizim gibi 300 500 atmiyorki. Adamlar 30 bin yatiriyor 50 bin cekiyor. 50 bin yatiriyor 100 bin cekiyor. Yani yuzlerce bilet sahibi vardir. Sans gerci gelir seni bulur belli olmaz
100bin atıp kaybedenler napsinMillet bizim gibi 300 500 atmiyorki. Adamlar 30 bin yatiriyor 50 bin cekiyor. 50 bin yatiriyor 100 bin cekiyor. Yani yuzlerce bilet sahibi vardir. Sans gerci gelir seni bulur belli olmaz
100 bini kurtarcam deyip 200 bin atsinlar100bin atıp kaybedenler napsin
altindaki donlarida satsinlar sonra100 bini kurtarcam deyip 200 bin atsinlar
Yada su tweete fav rt yap 10 arkadas etiketle 10 kurusluk 20 freespin kazan etkinligi kovalasinlar bizim gibi )100bin atıp kaybedenler napsin