Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin sukes1982 / Son Salise İle Geldi :)

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
Aynısını ben de gördüm bol şans bile yazmadım bir şey vermesin diye . Nerede ne lâf edileceğini bilmeli insan . Aç köpek mi doyuruyorsun diye biri de çıkmıyor . Sadece gülenler olmuş . Şu paranın gözü kör olsun .İnsanlar böyle laflara rağmen sesini bile çıkarmıyor
Hocam yanlış düşünüyorsun. Bizi de zan altında bırakıyorsun. Bu adamın kötü niyeti yok

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
Hocam yanlış düşünüyorsun. Bizi de zan altında bırakıyorsun. Bu adamın kötü niyeti yok
Dost sen de rüzgar nereye eserse oraya gidiyorsun kusura bakma . Her etkinlik yapana büyük iltifatlar , krallar, abiler çekmene gerek yok.

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
Dost sen de rüzgar nereye eserse oraya gidiyorsun kusura bakma . Her etkinlik yapana büyük iltifatlar , krallar, abiler çekmene gerek yok.
Adam benden 15 yaş büyük kardeş mi diyom dostum mı diyim? Derdin nedir.? Büyüğümüz diye abi diyoruz. Bu da benim prensiplerim

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
Beyler niye adama bi şey demiyorsunuz tek başıma savunuyorum resmen????

cashto63

Slot doktoru
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
125
43
Aynısını ben de gördüm bol şans bile yazmadım bir şey vermesin diye . Nerede ne lâf edileceğini bilmeli insan . Aç köpek mi doyuruyorsun diye biri de çıkmıyor . Sadece gülenler olmuş . Şu paranın gözü kör olsun .İnsanlar böyle laflara rağmen sesini bile çıkarmıyor
Dostlar bende ona takıldım ama @sukes1982 kardeşimiz kötü niyetle söylemediğini belirtti önemli olan niyettir

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,376
113
Ulan adam iyi niyetinden veriyor dağıtım yapıyor geliyo olay çıkariyorsunuz adamin oyle bi durumu olsa kimseye para vermez zorunda mi içinden geliyor veriyor burdaki insanlarla makarara yapip sakalasiyor kötü niyetli biiri olmadığı açık madem isinize gelmiyor yorumda yapmayın.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,119
47,913
113
Ben hangi düşünce ile yazdıgını anlamadım ama lafın savunulacak bi yanı yok şahsen ben ne kadar darda olursam olayım daha Bu arkadasın etkinliğine katılmam yani msj yazsam uzun olur ben gördüğüm an tepki vericektim vermedim çıktım konudan. Neden vermedim çünkü kendisi olmasa bile bazı arkadasların olayı farklı yerlere çekeceğini düşündüm. Ben rahatsız oldum çıktım kalan kaldı. Bende bu güne kadar en kötü 8/10k para dagıttım bu forumda ama kimseyi rencide edicek üzücek bişey yazmadım. Hatta kırmamak içinde çok özenli davrandım. Neyse ben kaçtım. Bana bi kere şans parası attın tsk ederim @sukes1982 sansın daim olsun.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Adama laf edenlerde ailesine vatanına milletine 5 kuruş faydası olmayıp gelip burda ahlak bekçiliği yapanlar kimse kusura bakmasında burda etkinlik peşinde koşan adamlar kimseye ahlak dersi vermesin

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,356
5,551
113
Valla ben cok takilmiyorum bu lafa. Takilacak olsam ve hele hele az birsey param olsa zaten butun gun etkinlik pesinde kosmam.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,670
23,771
113
Kötü niyet yok @Hayatindibi zaten yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın dedi @sukes1982
Burda makara yapıldıgını bir insan anlamıorsa bişi diemem cok takılmam böle seylere
Kötü niyet yok @Hayatindibi zaten yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın dedi @sukes1982
Samimi olunan ortamlarda bu tarz kelimeler saka ile karısık cumleler olur makara olur ortamona gore muamele oldu paparalarınızı ezberlefım,22 dakkadır sayım yapıorum doyurduk gobı mecazı ortamon sıcaklıgından ötürü yazdım merak etme tecrubeliyim ben 39 yasındayım insanlara saygım seegım vardır,abartıldı biraz sızın tarafınızdan gülüp gececeksın hayat ın akısına bırakacsksın eglneceksın olay bu hadı kapatın bu konuyu artık