- 196
- 25
- 28
Gs bir ankara gücü vakkası yapmazsa Beşiktaş şampiyon olur artık
Hataya 7 attı diyonda k.gumrukten 2 yiyen aynı takım degilmi kendi sahasında bide gerçekçi konuşalım iyisini değil kotusunude görun azgoztepe rahatda malatya kumeyemi dusuyor yoksa avrupayami gidiyor hataya 7 atan goztepeye niye 3 4 atmasın bu ülkede bir gerçek var zamanında aziz yıldırım da dedi galatasarayin olduğu her yerde şike döner bunu ben demiyorum herkez diyor örneğin ankaragücü galatasaray maci yıllar önce ankaragücü teknik direktörü fatih terim beşiktaşı üst üste 4 şampiyonluktan etti 8 0 lik mac neden yenisi olmassin
iyiyi de kotuyude yarin akşam görürüz dostHataya 7 attı diyonda k.gumrukten 2 yiyen aynı takım degilmi kendi sahasında bide gerçekçi konuşalım iyisini değil kotusunude görun az
GS daha stresli olması gerekmiyor mu ? Genin 4 gol telaşıyla, bjk galibiyeti aynı stres mi ? Bu arada bjkliyim ama şampiyon olmamizi istemiyorum. İnşallah siz olursunuz ama bu yazınıza muhalif olmamak elde değil.5 6 bilememde 4 atar 🙂 bjknin yüksel stresle çıkacağı maçıda kazanabileceğini düşünmüyorum göztepe rahat ve gollü maçlar cıkarıyor