- 30,625
- 9,650
- 113
AminGeçmişi vs. Konuşmanın anlamı yok dost kelimelerimizi sadece destek üzerine kullanalım. Allah devlete millete zeval vermesin
AminGeçmişi vs. Konuşmanın anlamı yok dost kelimelerimizi sadece destek üzerine kullanalım. Allah devlete millete zeval vermesin
Bro kerpicden ev yikilsada olmezsin buyuk ihtimalle be.ama su yikilan binalardan sag cikmak icin mucize lazim120 bin civarı ev yıkılmış o depremde yapıların kerpiçten olmasınında rolü büyük elbet
Maalesef aga 10 ü geçer zaten göçen bina bile 2-3 bin yani en az o da daha devam ediyor, ayrıca resmiyete dökerler mi rakamları net bilinmez1121 olmuş 😭😭😭
Gözünde fazla büyütmüşsün abd yi onlar anca filimlerde yapar ayrıca harp dedigin olay için buyuk enerji lazım kardesim 1 kere yapabilir oda boyle etki yapmaz bu olayda 2 kere oluyor deprem aynı gunde farklı illerde o yuzden abd çömeziyle alakası yok yani ..Bu kansız köpek ABD savaş gemileri 2 gün önce boğazdan geçti demirledi buyrun size deprem.
Aynısı 99 depreminde de oldu yaşamış görmüş birisi olarak diyorum.
Çok geçmiş olsun dostum Allah beterinden saklasınhalam ayağını kırmış onun dışında bölgeye yakın akrabalarda bir sıkıntı yok en azından haber aldık yiyecek sorunu fazla olmadığını söylüyor bölgedekiler genelde elbise,battaniye,el feneri daha zaruri şu an için
Çok geçmiş olsun dost Allah şifa versinhalam ayağını kırmış onun dışında bölgeye yakın akrabalarda bir sıkıntı yok en azından haber aldık yiyecek sorunu fazla olmadığını söylüyor bölgedekiler genelde elbise,battaniye,el feneri daha zaruri şu an için
Geçmiş olsun kral Allah yardımciniz olsunhalam ayağını kırmış onun dışında bölgeye yakın akrabalarda bir sıkıntı yok en azından haber aldık yiyecek sorunu fazla olmadığını söylüyor bölgedekiler genelde elbise,battaniye,el feneri daha zaruri şu an için
Dost ahbap dernegi var twitterdan bulup onlara ulastirirsinBana resmi bı iban lazım yardım iicin nerde bulabilirim link atabilirmisnjz
Tamam bakıyorum simdiDost ahbap dernegi var twitterdan bulup onlara ulastirirsin