- 87,866
- 47,752
- 113
Suan arabam olsa kesinlikle oraya giderdim bana bayagi uzak ama yinede giderdim.suan imkanlari olupta gitmeyenlerinde insanilgindan suphe ederim
Bana resmi bı iban lazım yardım iicin nerde bulabilirim link atabilirmisnjz
Saol reisim halletim Allah rszi olsun
Aynen abi doğru diyosunSuan arabam olsa kesinlikle oraya giderdim bana bayagi uzak ama yinede giderdim.suan imkanlari olupta gitmeyenlerinde insanilgindan suphe ederim
Abi bina yikilmis insanlar etrafa sacilmis adam video cekiyor mk senin insanliginin be.cek cikar insanlari videonun mk senin benmaraşta yine görece daha fazla ekip var hatayda ciddi manada ekip sıkıntısı var sıkıntı büyük kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışıyor insanlar
Sen nerdesin laHayatımda ilk defa ölüme bu kadar çok yakın hissettim. Sallandı da sallandı bina. 30-40 saniye daha devam etse yerle bir olurdu
Haluk levente gir twitterdan o ibana at kralBana resmi bı iban lazım yardım iicin nerde bulabilirim link atabilirmisnjz
sabah yazdım o konuyla ilgili akıllanmazlarAbi bina yikilmis insanlar etrafa sacilmis adam video cekiyor mk senin insanliginin be.cek cikar insanlari videonun mk senin ben
Yolladim reisHaluk levente gir twitterdan o ibana at kral
Lan bi tanesi var enkaz altinda kalanla gorusuyor bildigin dalga geciyor adamla egleniyor bide kufur ediyor allah senin belani versin orospu cocugu onu hapise atmazlarsa biyle adaletinde ta mk ben.bi serefisizde havalimaninda depreme yakalanmis ilk deprem olma aninda diyorki ista bu deprem oluyor iste bu.git ananin bi tarafina kina yak allahin belasi iste bu deprem oldu belkide 100bin kisi olecek iste bu diyor kitapsizsabah yazdım o konuyla ilgili akıllanmazlar
Sunun ses kaydi var elimee ama wpden geldi paylasamiyroum zaten aadece basini dinledim delirdim dvmini dinleyemedimO dalga gecen ocyi o sokaklara dusen insanlarin arasina atmalari gerek allah senin belani versin
Urfa'da abiSen nerdesin la
Allah yardimciniz olsun kardesUrfa'da abi
Eyvallah abiAllah yardimciniz olsun kardes