Aslında yardıma gitmiyorlar oradaymış gibi dalga geciyorlar onun bunun evlatlarıNe alakası var dost videoyla aydınlatirsan sevinirim
Aslında yardıma gitmiyorlar oradaymış gibi dalga geciyorlar onun bunun evlatlarıNe alakası var dost videoyla aydınlatirsan sevinirim
ifşa etseler isim soyisim elbet dişlerini döküp kulağına küpe diye takanlar çıkar yakında olanlardanAslında yardıma gitmiyorlar oradaymış gibi dalga geciyorlar onun bunun evlatları
Daha yeni linki kopyaladım atacaktım ulan adamın üşüyorum dediği yerde içim parçalandı bunlar nasıl insan yaAslında yardıma gitmiyorlar oradaymış gibi dalga geciyorlar onun bunun evlatları
Discourd yayınında yapmışlar bide ibnelerifşa etseler isim soyisim elbet dişlerini döküp kulağına küpe diye takanlar çıkar yakında olanlardan
Bende orda bittim vala ya off offfDaha yeni linki kopyaladım atacaktım ulan adamın üşüyorum dediği yerde içim parçalandı bunlar nasıl insan ya
bir saat önce gördüm ekşide başlığı vardı bu gibi mahlukatlar ve yağmacıları meydanda assınlar gram üzülmemDiscourd yayınında yapmışlar bide ibneler
Kansız şeref yoksunu bunlar Allah belalarını versinAslında yardıma gitmiyorlar oradaymış gibi dalga geciyorlar onun bunun evlatları
Kansız serefsızler sız nasıl ınsansınız desem bıle ınsanlıga hakaret Umarım cezaevıne atılırsınızBöyle onun bunun çocuklarıda var alalhım bir yakalasam bunları https://www.instagram.com/reel/CoUcAo5KsKs/?igshid=MWI4MTIyMDE=
Açık yerler falan hiç yeterli değil. Ulaşım sıkıntı bir yere gitmek için yürümek lazım. Fiziksel ruhsal yorgunluk perişan etti 1 gündebahçeşehir koleji olarak;
adana, mersin, antep, urfa, mardin, kayseri, diyarbakır, iskenderun, osmaniye kampüslerimizi tüm halka yemek ve barınma için açtık.
çalışan: şükran yayla
0505 353 50 65
ihtiyacı olanlar varsa diye bırakalım gelen mesajı
Geçmişi vs. Konuşmanın anlamı yok dost kelimelerimizi sadece destek üzerine kullanalım. Allah devlete millete zeval vermesinSiyasetçiler ceplerini doldurmaktan başka bir şeye yaramıyor. Bizim kendi evimiz 65*70 yıllık. 2005 ten beri güya kentsel dönüşüme girecek bekliyoruz. Marmara'daki evlerin çoğu eski bu şekilde. Bu deprem marmarada olsa her yer dümdüz olur. Bütün toplanma alanlarına AVM yaptılar yazık ...
AmiinGeçmişi vs. Konuşmanın anlamı yok dost kelimelerimizi sadece destek üzerine kullanalım. Allah devlete millete zeval vermesin