- 6,666
- 3,871
- 113
912 yükselmiş vefat sayısı
Maalesef cok daha fazla artacak. Allah rahmet eylesin hepsine. Bu dünyada Bi varsın Bi yok.912 yükselmiş vefat sayısı
O daha hic bisey degil.enkazda kimbilir kac bin kisi var yikilan binalar hep buyuk binalar 10+katli ve oyle boylede yikilmamislar bildigin kum gibi olmslar.ozellikle 2000 sonrasi binalarda kurallar cok katiydi kalite bakimindan nasil hala bu kdr dandik yapilar var aklim almiyor.yavsak muteahitler 3 5 kurus fazla kazanicam diyr mazlemeden calarken insanlarin yasamlarinida calmis oldular.hastanne bile yikilmis sicayim boyle isin icine ulan devlet hastahanesi nasil yikilir ak ya912 yükselmiş vefat sayısı
10 şehirde kimse evine giremiyor yerle bir olmuş heryer resmen hala yıkılan binalar varmış tabi Boş şu an o binalar artcılar bile 5.6 dan fazlaCÜMLETEN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM, TÜM TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAGOLSUN, BURADAN ENKAZ ALTINDA OLAN YARDIMA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR VARSA YAZSIN ULAŞTIRALIM
Twtrda cok kotu seyler var burda paylasip insanlarin moralini bozmak istemedim.volkan demirelin bile pskoloji gitmis adam hungur hungur agliyor inanilmaz seyler var.her yer yikilmis bu haberlerde gordugunuz seyler gercek deil yikim inanilmaz fazla cok minimize veriyorlsr rakamlari.bi cadede video cekilmis saglam bine yok hepsi yikilmis bunlar 14 kisi ölmus diyor lan o videodaki her hinada en az 50 kisi var video 30 sn ve en az 50 bina var videoda ve sadece 1 cadede ilerliyor bunlar 14 olu diyorCÜMLETEN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM, TÜM TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAGOLSUN, BURADAN ENKAZ ALTINDA OLAN YARDIMA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR VARSA YAZSIN ULAŞTIRALIM
Knk onunlada alakası var ama deprem acayip büyük ve çok uzun sürmüş 1 bucuk dk bu depreme dayanan binanın mütahitindden işci sinin mimarının eli öpülür raylı sistem olsa bile zor dayanır çok uzun sürmüş 1 bucuk dk 7.7 ne demek abi bi düşün deprem simülasyon ları oluyor gitde bir tecrübe et benim 3 4 büyüklüğünde ödüm kopuyor 15 20 sn yedeO daha hic bisey degil.enkazda kimbilir kac bin kisi var yikilan binalar hep buyuk binalar 10+katli ve oyle boylede yikilmamislar bildigin kum gibi olmslar.ozellikle 2000 sonrasi binalarda kurallar cok katiydi kalite bakimindan nasil hala bu kdr dandik yapilar var aklim almiyor.yavsak muteahitler 3 5 kurus fazla kazanicam diyr mazlemeden calarken insanlarin yasamlarinida calmis oldular.hastanne bile yikilmis sicayim boyle isin icine ulan devlet hastahanesi nasil yikilir ak ya
50 bini gecer912 yükselmiş vefat sayısı
Defiklerine katiliorum jsponya bu isi cozmus cozulemeyecek hicbisey yoktur.saglam yapi ulkece sorunumuzKnk onunlada alakası var ama deprem acayip büyük ve çok uzun sürmüş 1 bucuk dk bu depreme dayanan binanın mütahitindden işci dinin mimarının eli öpülür raylı sistem olsa bile zor dayanır çok uzun sürmüş 1 bucuk dk 7.7 dne demek abi bi düşün deprem simülasyon ları oluyor gitde bir tecrübe et benim 3 4 büyüklüğünde ödüm kopuyor 15 20 sn yede
Maraş antep Hataydan görüntü vermiyorlar şuanda ama sosyal medyadan görüyoruz Maraş en felaketi şuanTwtrda cok kotu seyler var burda paylasip insanlarin moralini bozmak istemedim.volkan demirelin bile pskoloji gitmis adam hungur hungur agliyor inanilmaz seyler var.her yer yikilmis bu haberlerde gordugunuz seyler gercek deil yikim inanilmaz fazla cok minimize veriyorlsr rakamlari.bi cadede video cekilmis saglam bine yok hepsi yikilmis bunlar 14 kisi ölmus diyor lan o videodaki her hinada en az 50 kisi var video 30 sn ve en az 50 bina var videoda ve sadece 1 cadede ilerliyor bunlar 14 olu diyor
Kardes ben binanin yikilmasina itiraz etmiyorum evet depre guclu binayida yikar ama boyle tuzla buz olmasi cok sacma tek 1 duvar saglam deil bildigin tuzla buz olmus binalar bi kolon 1 duvar saglam kalmazmi yahu kolonlar bile tuzla buz ki kolonlar binanin iskeleti zatenKnk onunlada alakası var ama deprem acayip büyük ve çok uzun sürmüş 1 bucuk dk bu depreme dayanan binanın mütahitindden işci sinin mimarının eli öpülür raylı sistem olsa bile zor dayanır çok uzun sürmüş 1 bucuk dk 7.7 dne demek abi bi düşün deprem simülasyon ları oluyor gitde bir tecrübe et benim 3 4 büyüklüğünde ödüm kopuyor 15 20 sn yede
Ben a haber ve haber turk izledim goruntuler canli diye gosteriliyor ama canli deil hepsi kayit izleyince fark ediyorsunMaraş antep Hataydan görüntü vermiyorlar şuanda ama sosyal medyadan görüyoruz Maraş en felaketi şuan
Çoğu yeni bina demiri betonu kalitesiz binalar tuzla buz olan o binalar bu binaları yapanlarda katildir açık ve net bu ülke deprem bölgesi bilinçli kasıtlı yapılmış malzeme çalınmış denetleyen ruhsat veren herkes cezalandırılmalıKardes ben binanin yikilmasina itiraz etmiyorum evet depre guclu binayida yikar ama boyle tuzla buz olmasi cok sacma tek 1 duvar saglam deil bildigin tuzla buz olmus binalar bi kolon 1 duvar saglam kalmazmi yahu kolonlar bile tuzla buz ki kolonlar binanin iskeleti zaten
Yok ya sadece malatya adana osmaniye bide Urfa var diyarbakir bideBen a haber ve haber turk izledim goruntuler canli diye gosteriliyor ama canli deil hepsi kayit izleyince fark ediyorsun