- 16,649
- 6,541
- 113
Yine oldu biz bile hisssediyoz su an
Sen neredesinYine oldu biz bile hisssediyoz su an
Maraştan en çok hasar olan yeriYok ya sadece malatya adana osmaniye bide Urfa var diyarbakir bide
Neresi14921"]
Neresi14921"]
Ankara dost biz bile sallaniyosak nasil artci bunlarSen neredesin
Doğru ama ölü sayısı o kadar az değildir sosyal medya da da daha önceden yayınlandı bu yerSoldaki yayina bakin sokakda saglam bina yok burda verilen olu sayisi 14 bu mumkunmu Ekli dosyayı görüntüle 304144
4-6 arası artcilar biri 6.6 ama oda gece olmuş normal 5 civarındaki depremler hissedilir ama sen hissettiysen 6 civarıdırAnkara dost biz bile sallaniyosak nasil artci bunlar
Artçı denilmez buna yaAnkara dost biz bile sallaniyosak nasil artci bunlar
Şehit olan askerlerimiz gibi neyi kimden saklıyorlarsaYahu hayatda ni mahalleyi gordum mahalle bi tane bina klmamis dusunun hinlerce insan gocuk altinda olu sayidi 900 mus yrrsen uine sakliolar
Bir deprem düşmedi kandilliye sen başka şeyden sallandin muhtemelenAnkara dost biz bile sallaniyosak nasil artci bunlar
yok usta oldu bende hissettim kayseriye yakın bir yerdeyimBir deprem düşmedi kandilliye sen başka şeyden sallandin muhtemelen
Yok dost trt1 de canli yayinda yakalandilar onu izliyoduk zaten orda herkes kaciyodu ailecek hissettik zaten simdi alt yazida geciyo ankara adana malatya urfa hiseetti diyeBir deprem düşmedi kandilliye sen başka şeyden sallandin muhtemelen
Şuan düşmemiş deprem 5-10 dk arasına düşüyor en geçyok usta oldu bende hissetim kayseriye yakın bir yerdeyim