- 59,502
- 26,737
- 113
Bizde sallandık Konyadan bunlar artçıysa ordaki insanların psikolojisini düşünemiyorumyok usta oldu bende hissettim kayseriye yakın bir yerdeyim
Bizde sallandık Konyadan bunlar artçıysa ordaki insanların psikolojisini düşünemiyorumyok usta oldu bende hissettim kayseriye yakın bir yerdeyim
Deprem hala düşmedi kandilli rasathanesi çalışanlar öğle yemeğinde heraldeBizde sallandık Konyadan bunlar artçıysa ordaki insanların psikolojisini düşünemiyorum
zemin kat masanın üstünde televizyon,laptop tonla ağırlık var ona rağmen iyi salladı kısa sürdü üst katlarda iyi hissedilmiştirBizde sallandık Konyadan bunlar artçıysa ordaki insanların psikolojisini düşünemiyorum
Instagram da bizim kanallardan önce yayınlayan sayfa lar var abi o kadar insan yalan mı söylüyorDeprem hala düşmedi kandilli rasathanesi çalışanlar öğle yemeğinde heralde
Gördüğün gibi heryerde var heryerdeHissettik dediğiniz 7.5
Yav kardeşim sana yalan mı dedik ben daha önce çok kez deprem takip ettim hissettiğim gibi bakarım 5 dk da düşerInstagram da bizim kanallardan önce yayınlayan sayfa lar var abi o kadar insan yalan mı söylüyor
Tamam abi kusura bakma insan şu zamanda sakin kalamıyorYav kardeşim sana yalan mı dedik ben daha önce çok kez deprem takip ettim hissettiğim gibi bakarım 5 dk da düşer
bizim hissettiğimiz 7.5 değil maraşmış merkez tahminim 4.5-5 falan hissedildi burada kısa süreliHissettik dediğiniz 7.5
Aynen abi bu artçı değildir mahşer alanına döndü guneydoguBnce bu artci deil 2 deprem birden olmus biri ekinozu 7.5 dier elbistan 7,6.suan felaketin seviyesi katlandi kalan binalarda yikilmistir
Sen nerdesin laGençler bir zıpladım iki zıpladım. 3'te mezara gireceğiz
Sen nerdesinGençler bir zıpladım iki zıpladım. 3'te mezara gireceğiz