- 25,663
- 23,759
- 113
Ohal ilan edilmeli ulke sadece depreme odaklnmali
Çok geçmiş olsun dostum Allah bir daha yaşatmasınArkadaşlar hataya gelmiştim iki gün önce arkadaşlarımın yanına burada çok zor durumdayiz elektrik ve ısınma sıkıntımız var Allah herkese yardım etsin. Daha yardım için kimse gelmedi buraya.sarjim az idareli açıp kapatiyorum mobil internetimi
Çok güzel konuya değinmişsin afadin resmi sitesinde ibanlari var ora haricinde yardım etmeyinbeyler tüm vatandaşlar olarak herşeye ödediğimiz vergiler bunun için var bu tarz dolandırıcılara karşı dikkatli olun yardım etmek istiyorsanız da resmî kurumlar aracılığıyla yapın onun dışındakiler dolandırıcılık faaliyetidir
Şu basimizdaki olayı anlatayım gostericem sana dolandırıcı kimmiş. Birisinden para veya herhangibir şey talebim olmadı . Yine sarsiliyoruz şarjım azbeyler tüm vatandaşlar olarak herşeye ödediğimiz vergiler bunun için var bu tarz dolandırıcılara karşı dikkatli olun yardım etmek istiyorsanız da resmî kurumlar aracılığıyla yapın onun dışındakiler dolandırıcılık faaliyetidir
Sana demiyor dostum sosyal medyada Ibanlar v.s dolanıyor onlar için diyor sana neden desinŞu basimizdaki olayı anlatayım gostericem sana dolandırıcı kimmiş. Birisinden para veya herhangibir şey talebim olmadı . Yine sarsiliyoruz şarjım az
valilik onayı gerekli izinler almadan para toplanması yasak sağlam sıkıntı olur şikayet ederse biriReis @Shellac forum olarak yardım konusu açın maddi olarak yardım etmek isteyenler 3 5 ne olursa sende toplansın bağışlayalım forumda bile onlarca mağdur vardır yardım bekleyen.
Ozaman resmi bir kurum için konu açılabilir ahbap gibi vs.valilik onayı gerekli izinler almadan para toplanması yasak sağlam sıkıntı olur şikayet ederse biri
ahbap izinli zaten sıkıntı olmaz yardım etmek isteyenler güvenerek yapabilir diğer kurumlar içinde gerekli izni aldılarsa yapılabilirOzaman resmi bir kurum için konu açılabilir ahbap gibi vs.
aynen öyle biraderimSana demiyor dostum sosyal medyada Ibanlar v.s dolanıyor onlar için diyor sana neden desin
Önceden boşaltılmış sadece en üst kattakilere ulaşılamıyormuşInsallah ici bostur
Abi 15 dk dışarda işim vardı dondum şu durumdakileri düşünemiyorum tüylerim diken diken oluyorInsallah ici bostur