- 47,002
- 51,213
- 113
Ekremay kazanmıs twitterda 15 hesabı var pezonunıskorpıt kardesımız kazanmıs tek sureklı takılanlardan .sevındım onun adına gerı kalanlara baktım adını daha ılk defa goruyorum forumda
Ekremay kazanmıs twitterda 15 hesabı var pezonunıskorpıt kardesımız kazanmıs tek sureklı takılanlardan .sevındım onun adına gerı kalanlara baktım adını daha ılk defa goruyorum forumda
vermıcen dostum boyle adamlar aben bu konuda yonetıme kızıom yanı k bakmasınlar yanlıs yapıolar boyle cekılıs olmaz.sureklı takılan adamlara yazıkEkremay kazanmıs twitterda 15 hesabı var pezonun
Ben bunla konuştum kendi söyledi bana her forumda 4 5 hesabi var 10 15 twetter hesabi var .askere gitti diyolardi geri gelmis demekki 😀Ekremay kazanmıs twitterda 15 hesabı var pezonun
Yapcak bişey yok reis para için burda takılmıyoruz sonuçta ama bazen zorumuza gitmiyo değil Ekremay ın bu forumda 5 6 üyeliği olduğuna yemin edebilirimvermıcen dostum boyle adamlar aben bu konuda yonetıme kızıom yanı k bakmasınlar yanlıs yapıolar boyle cekılıs olmaz.sureklı takılan adamlara yazık
adamlar twıterda goruo hopp foruam gelıorlar aylardır ugramayan adamlar parayı gorunce gelıo .yonetımın hatası valla .parayı alırlar foruam ugramazlar takıp eden kazananları bak bıdaha ne zaman gorursunuz allah bılırBen bunla konuştum kendi söyledi bana her forumda 4 5 hesabi var 10 15 twetter hesabi var .askere gitti diyolardi geri gelmis demekki 😀
dosstum para ıcın burda olsak zaten ben katılırım cekılıslere ıkı cekılısede katılmadım.ben bu forumda sevdıgım bır kac adam var onların hatrına ve yonetımın hatrına takılıom. shellac daımon baskan olsun her konuda yardımcı oluyorlar sorun oldugunda .mesele o degıl kı adamlar para ıcın gelıorlar sahte hesaplarla parayı alıp gıdıyorlar ınsanın zoruan gıdıo dedıgın gıbıYapcak bişey yok reis para için burda takılmıyoruz sonuçta ama bazen zorumuza gitmiyo değil Ekremay ın bu forumda 5 6 üyeliği olduğuna yemin edebilirim
Yapacak bisey yok düzen böyle işliyo demekki başkan 😀adamlar twıterda goruo hopp foruam gelıorlar aylardır ugramayan adamlar parayı gorunce gelıo .yonetımın hatası valla .parayı alırlar foruam ugramazlar takıp eden kazananları bak bıdaha ne zaman gorursunuz allah bılır
valal dostum paranın köpegı olucagıma ac kalırım daha ıyı valla uc kurus ıcın ınsanlıgımzıdan olcak degılız .oyle dusunen varsa da onların sorunu herkes kendınden sorumluYapacak bisey yok düzen böyle işliyo demekki başkan 😀
Aynı şekilde devam dost bugün gelen kuponum yok sağlık olsunKoskoca gün elde var yine 0 boşa yaşıyoz
sana da gecmıs olsun kadim dostumAynı şekilde devam dost bugün gelen kuponum yok sağlık olsun
Ben beceremiyorum onu işte reisumut nıye kaybedıon bılıonmu dostum sen acele bahıs aldıgın ıcın saatlık bahıs alıon bazen 10 dkl ık o yuzden.masa tenısınde gunluk 5 kupon yapsan sabahdan aksama yaysan en az 4 u gelır ..gunluk 200 300 cebıne ındırsen parasız kalmazsın .
bahıs almadan duramıosan 5 tl bas 10 tl bas vakıt gecırmelık oldumu oylede oluo masa tenısınden baya baya anlıon sadece onu oynasan kupon yapsan köşesinBen beceremiyorum onu işte reis
At bi 500 deneyelim reis bakalım nolcakbahıs almadan duramıosan 5 tl bas 10 tl bas vakıt gecırmelık oldumu oylede oluo masa tenısınden baya baya anlıon sadece onu oynasan kupon yapsan köşesin
2 macından 2.3 macından 2 tane masa tenısı verAt bi 500 deneyelim reis bakalım nolcak
Ne demek istediğini anlamadım ki2 macından 2.3 macından 2 tane masa tenısı ver