- 21,391
- 13,946
- 113
Kanka zaten yasak dost diyecek sorun yok 😄Shellaca dokunma dost adam Bi kaç gün ara versin kendini toplasın ondan sonra tek maçtan yatmaya devam ederiz
Kanka zaten yasak dost diyecek sorun yok 😄Shellaca dokunma dost adam Bi kaç gün ara versin kendini toplasın ondan sonra tek maçtan yatmaya devam ederiz
Özelde paparam var dost 😄evet dost piste alalım senı
Yağmur gibi saboooevet dost piste alalım senı
Kaybedince terapi yapiyom kendime dost ana baci sovup rahatliyom 1 saat o ana biri yazsin engelliyorum psikolojimiz ağır bozuk@erhanbey22 sen nere kaybolduydun dostum rulet mı kovalıodun
İnanırım dost marley den herşey beklenir çok tehlikeli@Marley15 de para cok gecen banka hesabını gosterdı 20k para vardı bıze garıbanları oynuo
benıde avai öptü dost masa tenısı avaı derken availedik kasayıKaybedince terapi yapiyom kendime dost ana baci sovup rahatliyom 1 saat o ana biri yazsin engelliyorum psikolojimiz ağır bozuk
ıyıce cımrı oldu dostum tomarla para var oynamaya kıyamıo dıom ver umuta guzel guzel kıysınİnanırım dost marley den herşey beklenir çok tehlikeli
Vardır Bi küsürat katlarız şimdi maçları çıkarayım mıbenıde avai öptü dost masa tenısı avaı derken availedik kasayı
Umut dostumdan aldiysan yatma ihtimali yok dost yeme bizibenıde avai öptü dost masa tenısı avaı derken availedik kasayı
2 k olsa bile 5 kişi beklemede konusu açmıştı dost@Marley15 de para cok gecen banka hesabını gosterdı 20k para vardı bıze garıbanları oynuo
cıdden finitoyum yarına artık papara sıfırVardır Bi küsürat katlarız şimdi maçları çıkarayım mı
Vardır vardır koskoca Kerpeten Ali kupon tek maçtan yatinca sırtını Ali abine yastlicanVardır Bi küsürat katlarız şimdi maçları çıkarayım mı
Küsürat damı yok dost şopar istese verirdin bu arada senin şopar nabıyocıdden finitoyum yarına artık papara sıfır
Ali iyice bitmis whatsappta müşteri temsilcisi dusurup onlardan bonus koparmaya calisiyomusKüsürat damı yok dost şopar istese verirdin bu arada senin şopar nabıyo
Aliye bunu yapan kader bize ne yapmaz dostAli iyice bitmis whatsappta müşteri temsilcisi dusurup onlardan bonus koparmaya calisiyomus
temsılcı degıl kankı o kankı sende nasıplendın ısde gıdıp gsye basarsan gorursun sıfırı aha boyle demı umutAli iyice bitmis whatsappta müşteri temsilcisi dusurup onlardan bonus koparmaya calisiyomus
Bizi ters yatirip düz öper dostAliye bunu yapan kader bize ne yapmaz dost