O adam foruma daha 3 ay girmez knkDış minnaklar saldiriyor dost bakma onlara sen bugune bugun forumun nadide cicegisin yakışmıyor sana kötü sözler kerem bicakli gelsin bi hele o zaman karistircaz ortalığı 😁
Kırk yılın başı yakaladik o da olmadı dostO adam foruma daha 3 ay girmez knk
Ayar oldum ama o kadar sabaha kadar kuponu takip et bide forumu boş yakala 2 kişiye veriyordu adam zaten bi biz vardık topuk yaptı kupon tutuncaKırk yılın başı yakaladik o da olmadı dost
Kadim dostumuzu kistiririz elbet dost tasalanmaAyar oldum ama o kadar sabaha kadar kuponu takip et bide forumu boş yakala 2 kişiye veriyordu adam zaten bi biz vardık topuk yaptı kupon tutunca
Yakalıcam onu dost merak etmeKadim dostumuzu kistiririz elbet dost tasalanma
Gördün Ali yine tek maça yattik öyle böyle bir şekilde teke gelip yatiyo kuponbugun yatan yatana @Shellac sabahdan berı tek yaptıg ısey saglık olsun dost demek oldu
öyle valla bızde 2.1 geldı 1.6 dan gıttık ne oynsasak olmuoGördün Ali yine tek maça yattik öyle böyle bir şekilde teke gelip yatiyo kupon
kımı yakalıon dostYakalıcam onu dost merak etme
Sen günde 10 tane kupon yap 8 i tutsun siralamada 2. Ol gariban babası Ali gariban oldu😁Günün tek kazananı mountblade
Seni dost pamuk eller cebekımı yakalıon dost
Shellaca dokunma dost adam Bi kaç gün ara versin kendini toplasın ondan sonra tek maçtan yatmaya devam ederiz@Shellac Yok mu bi gece rollingimiz
Bir de niz sağlık olsun dost yazalım 😄
Shellac dostumun acısı kendine yeter birakin dostumu@Shellac Yok mu bi gece rollingimiz
evet dost piste alalım senı@Shellac Yok mu bi gece rollingimiz
Ooo neşemiz yerinde tam koparma zamanıumut bugun benım keyfımı kımse bozamaz gs yenildi ya o bana yeter