- 12,707
- 14,879
- 113
@erhanbey22 dostum nerlerde sesı cıkmıo ıyıce karalara bagladı heralde
2 ve 2.30 masa tenısı 1 er mac ver kupon yapıcam ısde neyı anlamadınNe demek istediğini anlamadım ki
balakin macına üst alam mıBak bu 2 maç kesin gelir ama ben böyle sabredemiyorum max kupon bekleme sürem 15 dk benim
Ekli dosyayı görüntüle 130507
Yok 1 olur 3 0 bitebilirbalakin macına üst alam mı
tmm ıste balakının ustune dıom umut uykunmu geldı dostumYok 1 olur 3 0 bitebilir
Balakin in üstüne girersen 3 0 biterse tutmaz 33 sayı yapar üst gitme direk 1 ver reistmm ıste balakının ustune dıom umut uykunmu geldı dostum
tmm yapıom la sana guvenıomBalakin in üstüne girersen 3 0 biterse tutmaz 33 sayı yapar üst gitme direk 1 ver reis
Oynadın mıtmm yapıom la sana guvenıom
Birleştiririz kanka haftasonu na kadar hayatta k alabilirsek@Umutks41 kanka masatenisinde guclerimizi birlestirelim haftasonunda
konu actık ya gormedın mıOynadın mı
Görmedim bakarım sımdıkonu actık ya gormedın mı
Forumun şakamatiği geldi .Müthiş espri teşekkürler dost10 tl kaybedince ben
20 tl verilince benForumun şakamatiği geldi .Müthiş espri teşekkürler dost
Durmuyordu20 tl verilince ben
Hadi abisi nesine den 3 TL lik oynamaya devam et20 tl verilince ben
Her gece dengesizin biri illa bulunup geliyor 😄Hadi abisi nesine den 3 TL lik oynamaya devam et
Anca kolonya içer bunlar dost başka bişi içemez 3 TL ye milyarlar kovalayan adamlar bizim kuponların miktarına laf yapıyo nerden biliyon 10 tl bastığımıda konusuyon evet miktar fazla deil ama Bi 50 bastıkHer gece dengesizin biri illa bulunup geliyor 😄
İçip içip şov yapma yeri sanıyorlar