- 26,850
- 26,257
- 113
Faturaya yansıtabilsem benımde uykum olmayacakta 3-5 yere baktım beceremedımDost hiç uykum yok biliyon mu
Faturaya yansıtabilsem benımde uykum olmayacakta 3-5 yere baktım beceremedımDost hiç uykum yok biliyon mu
Flashscore de var dost ama bazen yanlış veriyorlar
teşekkür ederimNBA Injury Status - 2024-25 Season - ESPN
Visit ESPN for the 2024-25 NBA season injury status per team, with details on players that are out, day-to-day, or on the injured reserve.www.espn.com
Mobile yansıtma bak benim 980₺ o var kredi kartı 6.000 o zaman hiç uyuyamıyorsunFaturaya yansıtabilsem benımde uykum olmayacakta 3-5 yere baktım beceremedım
Kredı kartını hallettık -3500 şu anMobile yansıtma bak benim 980₺ o var kredi kartı 6.000 o zaman hiç uyuyamıyorsun
Hayırlı olsun borçlarKredı kartını hallettık -3500 şu an
Faturayı 1000 yapmam lazım
Neler gorduk bunlar çerez koymuyorHayırlı olsun borçlar
Atarda 100 k basmayacaksan oran azLillard ve jokic beraber 54 sayı atarlar mi aceba 1.53 oran var banko gibi duruyor
Valla ben kaldıramıyorum borçları bunaltıyorNeler gorduk bunlar çerez koymuyor
100k nedir kral 1000 atacağım da düşünüyorum bakimAtarda 100 k basmayacaksan oran az
Az veriyor lillard 35 atara at100k nedir kral 1000 atacağım da düşünüyorum bakim
Az olsun benim olsun diye 😊😊Az veriyor lillard 35 atara at
westbrok atarmı bugün 30 sayı lebron oynamazsa 8 oranı var temizAz veriyor lillard 35 atara at
Bol bol sanslarBuda benden olsun
Bu defa nba beklemişsin Lanet olsun iddaaaBuda benden olsun
Başkan bozum vermiyor ya ona şaştım Bilbao devam ederken bozum veriyordu Bilbao maçı bitti bozumu kaldırdı yoksa belki beklemezdim de yani bozum vermemesine şaştım yoksa yatacak diye mi 😁 aslında Sacramento benim takımım Fox da iyi oyuncuda niye bozumu kaldırdı yaniBu defa nba beklemişsin Lanet olsun iddaaa
Sebebini şimdi anladım fox'un limitini yükseltmişler ben 24.5 dan aldım 27.5 dan oynatıyorlar iyi oldu buBaşkan bozum vermiyor ya ona şaştım Bilbao devam ederken bozum veriyordu Bilbao maçı bitti bozumu kaldırdı yoksa belki beklemezdim de yani bozum vermemesine şaştım yoksa yatacak diye mi 😁 aslında Sacramento benim takımım Fox da iyi oyuncuda niye bozumu kaldırdı yani