Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı xmen7772 / Yok Böyle Bişey Ya Valla

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Kardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünkü

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Aynı aynı işte :) gittim bı o yıllara tekrar döndüm :) çerçeve de resim falan vardi uzun süre durdu daha yeni attım aga bee
Dur la cugaramız yok zaten mk böyle hayatın :D
Neyse maca odaklanalım benımde gozlerimde canlanıyor bardaklar yastıklar falan sakata gidiyoz :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Kardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünkü
Ben o listede görünmeyenim kanka hep varım zaten sizin haberiniz yok :)
Balık ayhanı cıkardık o zaman yerine Umutu alalım işi çözülsün :D