- 1,024
- 376
- 83
Golllll bea
Umutun olayı jeton zaten abijetonla yatırım varsa göndereyim sana iişini gör kardeşim
Aynı aynı işte gittim bı o yıllara tekrar döndüm çerçeve de resim falan vardi uzun süre durdu daha yeni attım aga beedün gece resmini öptüm de yattım misali
Reis tamam tamam yok bir şey bak hadi 4.gole odaklanalimKanka yapmayın be deme işte vallahi sonra ben toparlanamıyorum bak
valla kardeşim benim papara limiti bitti mafiş jetonla işin görülürse yardımcı olayım sanaJeton yok reis sanırım
Umutun gizli sponsorunu buldukkk (Jeton) afafafaUmutun olayı jeton zaten abi
Kardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünküGolllll bea
Dur la cugaramız yok zaten mk böyle hayatınAynı aynı işte gittim bı o yıllara tekrar döndüm çerçeve de resim falan vardi uzun süre durdu daha yeni attım aga bee
Çık cık o konudan tamam maça döndük yastık diyince aklım farklı yerlere gitti reis neyseDur la cugaramız yok zaten mk böyle hayatın
Neyse maca odaklanalım benımde gozlerimde canlanıyor bardaklar yastıklar falan sakata gidiyoz
biz hiç görmedik valla bakalımgene diyorum bu forumda kimin parası nasip olacak bana geri dönüşü olmadan tabiiiUmutun olayı jeton zaten abi
Reis ben ne zaman etkinlik yapsam sen 24 saat foruma girmiyon sana denk gelmedi bende cozemedımbiz hiç görmedik valla bakalımgene diyorum bu forumda kimin parası nasip olacak bana geri dönüşü olmadan tabiii
Ben o listede görünmeyenim kanka hep varım zaten sizin haberiniz yokKardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünkü
Zamanlamam oldu mu bu sefer @erhanbey22 reisGooool ulaaan wonnn 4-0
+1 kankaBen o listede görünmeyenim kanka hep varım zaten sizin haberiniz yok
Balık ayhanı cıkardık o zaman yerine Umutu alalım işi çözülsün