Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı xmen7772 / Yok Böyle Bişey Ya Valla

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Erosus
Eren44
berkayaydin6
Guerra06
doghan197( sayfa ortası gelinmiş )
İskorpit
ayhanbalik
liste buydu abi gerisi sende

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
valla yanlışlıkla özelden dayı paran varmı diye sorsada olurdu yani yarım elma gönül ama işidir bu işler ben eren44 kardeşime kırgınım bu yüzden o neden olduğunu biliyor ama biz büyüğüz unuttuk geçti gitti değilmi eren :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Abi vallaha soyle bastan beri baktım kuponlara
Gerçekten hiç sana yakıstıramadım
Hepsi gelmiş biri iade sadece ayıp ayıp

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bu ayhanbalık İn 90 mesajı var zaten rolling kurallarında 500 mesajı olmayan katılamaz denmiyor muydu

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
Kardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünkü
Su formu baştan sona oku bakalım kaç kere yazmışım. Ama sıkıntı yok benden sonra gelen Erhan alsın hakkımı ona devrettim xmen reis

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
valla yanlışlıkla özelden dayı paran varmı diye sorsada olurdu yani yarım elma gönül ama işidir bu işler ben eren44 kardeşime kırgınım bu yüzden o neden olduğunu biliyor ama biz büyüğüz unuttuk geçti gitti değilmi eren :)
Anlamadım ben abi ?

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Su formu baştan sona oku bakalım kaç kere yazmışım. Ama sıkıntı yok benden sonra gelen Erhan alsın hakkımı ona devrettim xmen reis
KArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide