- 1,024
- 376
- 83
Tebrikler güzel günler de harca
Kanka bence adaletli olan bu değil.Dayım gördün sende Erhan kesin olmalıydı be.Erosus
Eren44
berkayaydin6
Guerra06
doghan197( sayfa ortası gelinmiş )
İskorpit
ayhanbalik
liste buydu abi gerisi sende
Su formu baştan sona oku bakalım kaç kere yazmışım. Ama sıkıntı yok benden sonra gelen Erhan alsın hakkımı ona devrettim xmen reisKardeş kusura bakmada fikrimi söylemek istedim.Bende buradayım dedin listeye alındın fakat dayının paylaştığı kuponda 3 gol oldu ilk defa şu anda yazıyorsun.Erhan listede olmamasına rağmen adam sabahtan beri takipte.Yanlış anlama sadece ben erdemden söylemek istedim aynı durumda olsam yemin ederim ki hakkımı Erhana devrederdim kendime yakışan bu olurdu çünkü
Anlamadım ben abi ?valla yanlışlıkla özelden dayı paran varmı diye sorsada olurdu yani yarım elma gönül ama işidir bu işler ben eren44 kardeşime kırgınım bu yüzden o neden olduğunu biliyor ama biz büyüğüz unuttuk geçti gitti değilmi eren
BilgilendiriciBu ayhanbalık İn 90 mesajı var zaten rolling kurallarında 500 mesajı olmayan katılamaz denmiyor muydu
ooo baba sultan s.atebrikler buralarda won görmek güzel
Adamsın lan nası da kaçırmamış gözünden hahaha umutradarBu ayhanbalık İn 90 mesajı var zaten rolling kurallarında 500 mesajı olmayan katılamaz denmiyor muydu
Benim yerime erhani alabilirsin sıkıntı yokErosus
Eren44
berkayaydin6
Guerra06
doghan197( sayfa ortası gelinmiş )
İskorpit
ayhanbalik
liste buydu abi gerisi sende
roll yapmadık ya ooo roll yapsak para bana kalır beyler sen işini çözdünmü bana onu söyleBu ayhanbalık İn 90 mesajı var zaten rolling kurallarında 500 mesajı olmayan katılamaz denmiyor muydu
KArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikideSu formu baştan sona oku bakalım kaç kere yazmışım. Ama sıkıntı yok benden sonra gelen Erhan alsın hakkımı ona devrettim xmen reis
Sıkıntı yok yeni üyeyim benBu ayhanbalık İn 90 mesajı var zaten rolling kurallarında 500 mesajı olmayan katılamaz denmiyor muydu