- 34,552
- 19,153
- 113
Kasa 300-400 olsa 250 de atılır dostKasan 300 400 olsa yaparsin sen gozun kara
Kasa 300-400 olsa 250 de atılır dostKasan 300 400 olsa yaparsin sen gozun kara
O zaman dunku yuksek bastiklarini nasil basti hadi diyelim oda yalan dunku oduleri nasil yolladiHE başaga 35k bastı aksam da benden kafam dumansız 55 lira ateşle de sigaram alcam diye istiyor Sen bari yapma
Baykal yanımda şu an dost bozuk yok 50 gönderin 300 olarak geri göndereyim diyorbanlandı baykal senın 250 taklaya geldi
10 15dk once banlanmısAlla alla birşey olmaz ne diyelim ne ara banlandi bir ara uğradı gitti
Kime yollamış ?O zaman dunku yuksek bastiklarini nasil basti hadi diyelim oda yalan dunku oduleri nasil yolladi
82 Musul 83 Kerkük 84 Atina 85 Selanik 86 Batumİkinci yarı 81den sonra napacaksın dost
Benim pek muhabbetim yoktu alışverişim yoktu dost tanımam etmem yani konusuna beğeni bile atmiyordum umarım kaybetmemiştir amaValla Cevap vermedim diye sonra bana sallıyor. Bide emri vaki konusuyor ordan bi 55 lira ateşle bakim diye. sanki mecburuz adama göndermeye
87 Kavak 88 Atakum82 Musul 83 Kerkük 84 Atina 85 Selanik 86 Batum
Kalanını da siz bulun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kimseye yollamadiKime yollamış ?
deniz baykal gibi skandala ugrattılar baıkalı da bu yonetımler baykalları sevmıyoBaykal yanımda şu an dost bozuk yok 50 gönderin 300 olarak geri göndereyim diyor
helal dost osmanlı ruhuyla yasıyosun82 Musul 83 Kerkük 84 Atina 85 Selanik 86 Batum
İkinci 81 1 ikinci 81 2İkinci yarı 81den sonra napacaksın dost
Yollamaz cunku hayali kuponlarKimseye yollamadi
87 Şam 88 beyrut 89 sofya 90 londra 90+1 paris 90+2 köln 90+3 moskova82 Musul 83 Kerkük 84 Atina 85 Selanik 86 Batum
Dost ben şu an zamanında bizim olan ama şu an başka bir ülkenin elinde olan toprakta nöbet tutuyorumhelal dost osmanlı ruhuyla yasıyosun
Yollamaz cunku hayali kuponlar
Banada benzerlerini yapti hatta daha beterlerini yapmisti.huysuz biri belli bana bi,ac defa sans parasi atmisti toplamda 80 lirami ne ona dedimki bana payfix verparam olunca geri atayim kac kez istedim vermedi sonra muhabbeti kesrim cok uslupsuz konusuyordu, biraz zaman gecdi bayagi kalabalik bi konuya geldi ben sana soyle para attim boyle para attim basladi bidi bidiya dedim payfixyaz atayim kac kex dedim yine diyorum dedim bu seferde istemez sadakam olsun dedi tahrik edici konustu konustu gitti bikac gun sonra gelip bnden 50 lira istedi param yokdu veremedim kufurlu konstu gitti.ben istesem o zaman banlatirdim ama kendi hakine biraktim aonu belliydiValla Cevap vermedim diye sonra bana sallıyor. Bide emri vaki konusuyor ordan bi 55 lira ateşle bakim diye. sanki mecburuz adama göndermeye
Bana yolladı toplu 1250 olarakKimseye yollamadi