- 1,076
- 650
- 113
Yıllar önce tanıdık bir psikologda ayni fikri vermisti bana sonra bir instagram canlı yayınında ikisinin de katilmasi ile ikisinden de olmustuk..Kasko yaptır😄 kapılma diyor işte çok
Yıllar önce tanıdık bir psikologda ayni fikri vermisti bana sonra bir instagram canlı yayınında ikisinin de katilmasi ile ikisinden de olmustuk..Kasko yaptır😄 kapılma diyor işte çok
Insallah abiYok bunlardaki para muhabbetini gecdi diyarım inat mevzusuna döndü yasın daha genc kimler gelir kimler gider öyle bir unutursunku vallaha sen bile şaşırırsın
Seveni skerler skeni severler diyon kisaca kral kdkddkBağlanacak kadar sevme ayık ol Bi ayağın kapının dışında olsun takıl yani dalgana bak baktın öyle kızlardan değil yavaşça sevmeye başla çok değer verirsen kaybedersin baktın o.... Vur geç acıma felsefe bu olmalı hakkını vericen
Boşanma mi abi mahkemeKafaya takacak birşey yok bu durumda senin diğer konuları daha fazla düşünmen lazım karı kız hikaye bende birinden sağlam darbe yedim mahkemelik olduk ondan sonra 6 sevgilim oldu bence boş iş vur geç aşk falan hikaye
Abi senin durum benden daha kötü be istanbuldaysan bi gun karsilikli icelim vallakaderimiz aynı dostum 5 yıllık ilişkim bitti terkedildim 3-4 ay önce evlilik planı yapıyorduk bizde. sonrasında kumarda güzel bi para kaybettim 400-500 kendi paralarımdı üstüne psikoloji bozuldu işi gücü bırakıp kendimi eve kapattım sırf o kız terk etti diye daha sonra alkole vurdum kendimi o esnada bi 200 bin daha yemişim eksi bakiye. a allah büyük kardeşim ben bu durumdan kalkacam seninde inşallah kalkman dileğiyle
Makine123 bir markadir@makina123 mesela bu çocuk geçen dişlerim sarı napmalıyım diye konu açıyor ağzı kokuyor diye kızlar bile öpmüyordur bunun gibi olma yani 😂😂
Abi normal chivas ictim de bu 18 yillik nasil oluyor farki ne fiyati cok yuksek mi az bilgi versen bediyar kral sen diyar diyar gezecek gibi duruyorsun. paran varsa 18 yillik chivas al hepsini unutursun. uyku problemi yasiyorsan da cedrina tavsiye. pambuh gibi eder
Hayır evli değilim sevgili olduğumuz süreçte mahkemeye verdiBoşanma mi abi mahkeme
Kimi kaybederken kimi de kaybediyor dost mutluluklarValla beyler bugün ben mutluyum. Ne zamandır konuşmak istediğim bı kız vardı. Bı türlü cesaret edemedim. Kız bugün benle konuştu. Benden hoşlanıyormus. Valla nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Akşam ilk buluşmayı yaptık. Abi çok iyi yaa🥰
fiyat farki var tabi be ama icimi cok iyidir. cok hoș. ulen canim cekti yaAbi normal chivas ictim de bu 18 yillik nasil oluyor farki ne fiyati cok yuksek mi az bilgi versen be
Aşk yalan tek gerçek aşk starlight Princess hayırlı gecelerSeveni skerler skeni severler diyon kisaca kral kdkddk
Ask vardir bence abi hersey libido sex felan degilSevgi gercektir ama Ask yoktur libido vardır ana fikir aslında bellidir ))
Ne yaptin kral siddet mi uyguladin iftira mi atti ne yaptiHayır evli değilim sevgili olduğumuz süreçte mahkemeye verdi
Eyv abi kendine iyi bak saolasin nasihat icinSevmek sevilmek güzel duygudur ama değeri bilenle. Bu ikisi de bir arada zor olur velhasıl herşeyin bir sonu var gecenin sabaha döndüğü gibi. Bunları yaşamasan demek olmayacakmış kader. İmtihan dünyası dost. Kendine odaklan bu günlerde harbiden geçer. Demek ki benimde bunları yaşamam lazımmış diyip yoluna bak. Kendini önemse kendini sev en büyük sana verebileceğim nasihat kendimce bu. Allah'a emanet ol
Abi ne kadar oluyor fiyatlarifiyat farki var tabi be ama icimi cok iyidir. cok hoș. ulen canim cekti ya
Bende kumar yüzünden biten bı ilişki var temmuzdan beri hala toparlanmadiGündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..
Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?
Yaşamayı hakkediyor muyuz..
İş ask aile hersey mi dert olur kralHayatta herşey istediğimiz gibi olsa o zamanda hayatta herşeye sahibim yapacak birşeyim yok diye dertlenirdin insanoğlu öyle dert olmadan tadı çıkmaz hayatın mis gibi derdin var işte 😄