- 384
- 249
- 43
Mahkemeleri düşün kızdan daha çok düşünecek bir nedenin varmış işte😄Abi mahkemeler felan da var hangisini düşüneyim
Mahkemeleri düşün kızdan daha çok düşünecek bir nedenin varmış işte😄Abi mahkemeler felan da var hangisini düşüneyim
Yok dostum ben mühendisim.Çok iyi konustun be abi ne iş yapıyorsun psikolog felan vaybı verdin biraz
Suan nerdesin abiistanbul deme bana kardeşim o kız için oraya yerlestim 3 sene yaşadım orda sırf onun için öyle oldu yani
Hangi sayıdan hakikate açılan kapıyı buldun kralYok dostum ben mühendisim.
İlim ile derinlemesine ilgileniyorum. Bunun yanında bilinçaltı ile ilgileniyorum. Bir çok kisiyede rehberlik yapmaya devam ediyorum...
Kumar ne alaka diyeceksin ? Rulet oyunundan hakikate kapı açan bir kul oldum. Uzun bir hikaye....
0Hangi sayıdan hakikate açılan kapıyı buldun kral
Bilinçaltında gözlemlediğin şeyler hakkında bilgi verir misin peki insanların umutsuzluğa kapilmasindan meselaYok dostum ben mühendisim.
İlim ile derinlemesine ilgileniyorum. Bunun yanında bilinçaltı ile ilgileniyorum. Bir çok kisiyede rehberlik yapmaya devam ediyorum...
Kumar ne alaka diyeceksin ? Rulet oyunundan hakikate kapı açan bir kul oldum. Uzun bir hikaye....
Kardeşim acını en güzel şekilde yaşa. Kim ne derse desin sen onu yaşayacaksın. Belki bikac ay sürecek ama yapacak bişey yok. Bı kadını unutmanın en güzel yolu başka bı kadındır. Yoksa hep onda takılı kalırsın.Valla kimsenin ne dedigi inan sikimde degil kral şurda 6 gün sonra ayin 25nde yeni yaşımıza giricez herseyimizi kaybetmisiz gelelik şuraya iki dk dertleşelim dedik zaafimi kullanan da kullansin kaybedecek biseyimiz mi kalmis bu hayatta onu da kaybedelim ne olacak
Bilinçaltında gözlemlediğin şeyler hakkında bilgi verir misin peki insanların umutsuzluğa kapilmasindan mesela
Bı kız yüzünden İstanbul'u terkettim zamanında.istanbul deme bana kardeşim o kız için oraya yerlestim 3 sene yaşadım orda sırf onun için öyle oldu yani
Abi tek dert kadın değil ki herşeyin üst üste gelmesi onu unutsan dıger sıkıntın geliyor aklına onu unutsan diğeri 1 tane degil ki onun acısını yasayasınKardeşim acını en güzel şekilde yaşa. Kim ne derse desin sen onu yaşayacaksın. Belki bikac ay sürecek ama yapacak bişey yok. Bı kadını unutmanın en güzel yolu başka bı kadındır. Yoksa hep onda takılı kalırsın.
dost geçmiş olsun. bunlar neki belki büyüksün küçüksün bilemem ama hayırlısı de. ben askeriyeyi bıraktım bi kız için. memleketimi bırakıp onun memleketine gittim gözümün önünde evlendi. hergün büyük vıski ora benim şura senin hesabı. dünya umrumda değildi. sonra birden dedim ki lan sen ne yapıyorsun olum boşver kızmı yok dedim. liseden sevgili olduğum kızla 1 ay önce nişan yaptık. 1 yıl öncesi de sevgili kaldık. suan allaha şükür mutşuyum seviyorum. boşver üstüne düşersen mafolursun. daha çok seveceğin kişiler çıkar çıkartır allah hayırlısı olsunGündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..
Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?
Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Şu an sana kim ne derse desin boş geljr. Bişey olacaksa iyi yada kötü ikisinede hazır ol ve plan yap. En kötü şey belirsizliktir. Kıza yazma sakın merak etsin seni. Diğer konulara odaklan ve çözmeye calis. Kafanı hep bişeyle meşgul etAbi tek dert kadın değil ki herşeyin üst üste gelmesi onu unutsan dıger sıkıntın geliyor aklına onu unutsan diğeri 1 tane degil ki onun acısını yasayasın
adanalıyım ben adanadayım dostumSuan nerdesin abi
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir.Umutsuzluğun yine deneyim/tecrübe eksikliğinden kaynaklandigi gibi birde hakka/hakikate/Allah'a/Tanrıya evrensel sisteme nasıl isimlendiriyorsan....
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir dost....
Şimdi sen negatif bir olay yaşadım değil mi görünen... Ya peki ardını görebiliyor musun ?
Yunus emre'nin mursiti olan taptuk Emre'nin güzel bir sözü vardır....
Öyle şerler vardır ki bir birine bağlanır sonu hayr olur....
Kısaca vazelinsiz yaptı ama seninki uzatmadan ayrılmış en azından şanslısın takıntı yapan bir kız değilmişAnlat dinleyelim abi gece uzun
2 ay önce adana gelmiştim seyhanda otelde kaldım bir iş icin gelmiştim orda hic tanimadigim insanlar bile yardimci olmustu toplumda gösterildiği gibi bir yer degil orasi bir kac yer haric cok iyi insanlar adanalilaradanalıyım ben adanadayım dostum
SebepBı kız yüzünden İstanbul'u terkettim zamanında.
Valla abi böylesi de kotu degil mi bir anda gitmekKısaca vazelinsiz yaptı ama seninki uzatmadan ayrılmış en azından şanslısın takıntı yapan bir kız değilmiş
Kötü değil biri gider biri gelir bir kişiye takılı kalma güçlü kal ki görsün yeni manita yap 1 ay sonraValla abi böylesi de kotu degil mi bir anda gitmek