Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
602
113
Çok iyi konustun be abi ne iş yapıyorsun psikolog felan vaybı verdin biraz
Yok dostum ben mühendisim.

İlim ile derinlemesine ilgileniyorum. Bunun yanında bilinçaltı ile ilgileniyorum. Bir çok kisiyede rehberlik yapmaya devam ediyorum...

Kumar ne alaka diyeceksin ? Rulet oyunundan hakikate kapı açan bir kul oldum. Uzun bir hikaye....

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43

İlim ile derinlemesine ilgileniyorum. Bunun yanında bilinçaltı ile ilgileniyorum. Bir çok kisiyede rehberlik yapmaya devam ediyorum...

Kumar ne alaka diyeceksin ? Rulet oyunundan hakikate kapı açan bir kul oldum. Uzun bir hikaye....
Hangi sayıdan hakikate açılan kapıyı buldun kral

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113

Bilinçaltında gözlemlediğin şeyler hakkında bilgi verir misin peki insanların umutsuzluğa kapilmasindan mesela

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
367
63
Valla kimsenin ne dedigi inan sikimde degil kral şurda 6 gün sonra ayin 25nde yeni yaşımıza giricez herseyimizi kaybetmisiz gelelik şuraya iki dk dertleşelim dedik zaafimi kullanan da kullansin kaybedecek biseyimiz mi kalmis bu hayatta onu da kaybedelim ne olacak
Kardeşim acını en güzel şekilde yaşa. Kim ne derse desin sen onu yaşayacaksın. Belki bikac ay sürecek ama yapacak bişey yok. Bı kadını unutmanın en güzel yolu başka bı kadındır. Yoksa hep onda takılı kalırsın.

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
602
113
Bilinçaltında gözlemlediğin şeyler hakkında bilgi verir misin peki insanların umutsuzluğa kapilmasindan mesela

Umutsuzluğun yine deneyim/tecrübe eksikliğinden kaynaklandigi gibi birde hakka/hakikate/Allah'a/Tanrıya evrensel sisteme nasıl isimlendiriyorsan....

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir dost....

Şimdi sen negatif bir olay yaşadım değil mi görünen... Ya peki ardını görebiliyor musun ?

Yunus emre'nin mursiti olan taptuk Emre'nin güzel bir sözü vardır....

Öyle şerler vardır ki bir birine bağlanır sonu hayr olur....

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Kardeşim acını en güzel şekilde yaşa. Kim ne derse desin sen onu yaşayacaksın. Belki bikac ay sürecek ama yapacak bişey yok. Bı kadını unutmanın en güzel yolu başka bı kadındır. Yoksa hep onda takılı kalırsın.
Abi tek dert kadın değil ki herşeyin üst üste gelmesi onu unutsan dıger sıkıntın geliyor aklına onu unutsan diğeri 1 tane degil ki onun acısını yasayasın

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
2,316
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
dost geçmiş olsun. bunlar neki belki büyüksün küçüksün bilemem ama hayırlısı de. ben askeriyeyi bıraktım bi kız için. memleketimi bırakıp onun memleketine gittim gözümün önünde evlendi. hergün büyük vıski ora benim şura senin hesabı. dünya umrumda değildi. sonra birden dedim ki lan sen ne yapıyorsun olum boşver kızmı yok dedim. liseden sevgili olduğum kızla 1 ay önce nişan yaptık. 1 yıl öncesi de sevgili kaldık. suan allaha şükür mutşuyum seviyorum. boşver üstüne düşersen mafolursun. daha çok seveceğin kişiler çıkar çıkartır allah hayırlısı olsun

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
367
63
Abi tek dert kadın değil ki herşeyin üst üste gelmesi onu unutsan dıger sıkıntın geliyor aklına onu unutsan diğeri 1 tane degil ki onun acısını yasayasın
Şu an sana kim ne derse desin boş geljr. Bişey olacaksa iyi yada kötü ikisinede hazır ol ve plan yap. En kötü şey belirsizliktir. Kıza yazma sakın merak etsin seni. Diğer konulara odaklan ve çözmeye calis. Kafanı hep bişeyle meşgul et

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Umutsuzluğun yine deneyim/tecrübe eksikliğinden kaynaklandigi gibi birde hakka/hakikate/Allah'a/Tanrıya evrensel sisteme nasıl isimlendiriyorsan....

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir dost....

Şimdi sen negatif bir olay yaşadım değil mi görünen... Ya peki ardını görebiliyor musun ?

Yunus emre'nin mursiti olan taptuk Emre'nin güzel bir sözü vardır....

Öyle şerler vardır ki bir birine bağlanır sonu hayr olur....
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir.
Abi insan gücü bitince ne yapsin peki hic biseye hevesin kalmamis yasamaktan keyif almiyorsun intihar etmeyi düşünüyorsun bu hayatin guzel bisey olmadigina inaniyorsun bu kadar düşünce varken Allah neden bu kuluna yardim etmiyor bir yol gostermiyor abi sevilen kulu değiliz öyle düşünüyor insan

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
adanalıyım ben adanadayım dostum
2 ay önce adana gelmiştim seyhanda otelde kaldım bir iş icin gelmiştim orda hic tanimadigim insanlar bile yardimci olmustu toplumda gösterildiği gibi bir yer degil orasi bir kac yer haric cok iyi insanlar adanalilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...