Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
İş ask aile hersey mi dert olur kral
Hey yavrum hey sen bunları sadece kendin mi yaşıyorsun zannediyon be dost sana anlatsam şurda oturup ağlarsın vallahi ama anlatmamayı da öğreneceksin hepsi senin zaafın gün gelir kullanırlar daha geçen şu derdin için ağlıyordun derler ve diyecekler emin ol anlatmadan kendi içinde çözmeyi mutlaka öğreneceksin.

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,924
2,088
113
Ah dost yaşandı o da yaşandı kumar sadece bizi degil herşeyimizi bitirdi..
Valla 3 yıl beraberdik ilk başlarda maaşım iyiydi hayattan yaşamdan zevk aliyodum gayet güzel geciniyoduk sonra nisandan sonra işten çıktım günlük işlere gittim para yetismiyodu öyle kumara dandandik butur paralarla gittikçe iletişim buluşma azaldı bir gün de terk edildim sonra biraz gotu düzelttik te gitti 6 aydır mesela bıraktım donerse doner

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
602
113
Forum sitesinde güzel bir konu olmuş bence....

İlgilenmeyen arkadaşların başlığı okuyarak neden merak edip girip konuya ardindanda olumsuz olumsuz yazılar yazdığını görmek ise üzdü...
Forumda sayfada 50 konu var neden buraya girip salça oluyorsun. Tercih hakkın var
Tıklama konuya... Bunun farkında bile değil.... İlla boy gösterecek....

Diyar senin meselen için arkadaşlar bir gerekli açıklamaları yapmış.... Ben farklı bir yerden bir bakmaya çalışayım kardeşim ...

Benim bilgim ve ilmime göre.... İnsan hayata ruhsal tekamülü tamamlamak için gelir....

Ve bu tekamül, dualite dünyasında iki yönlüdür... Bir yön pozitif deneyimler diğer yön negatif deneyimler...

Bu denyimler olmasa ruhsal tekamülü ilerlemez....

Hayatın içindeki duygu,düşünce ve durumsal duzeylerin gelişmez....

Bir de buradan bakmaya calis.... Her şey güllük gülistanlık olsaydı inan bana yaşamın hiç bir değeri hiç bir anlamı olmazdı... Ve büyüyüp gelisemezdin....

Bu deneyim sende ruh kasi yapacak diyebiliriz.... Ve üzgünüm ki bu deneyimden daha kotu deneyimlerde yasayacagin günler gelecek....

O sebeple kendi merkezinde ve odağında kalmaya calış...

Duygularının hormanal dengesizlik yaratmasına ve düşüncelerin zihinsel kurgular kurmasına önem gösterme....

Her şeyin gelip geçici bir denyim olduğunu idrak et...

Daha fazla uzatmayayım....

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Hey yavrum hey sen bunları sadece kendin mi yaşıyorsun zannediyon be dost sana anlatsam şurda oturup ağlarsın vallahi ama anlatmamayı da öğreneceksin hepsi senin zaafın gün gelir kullanırlar daha geçen şu derdin için ağlıyordun derler ve diyecekler emin ol anlatmadan kendi içinde çözmeyi mutlaka öğreneceksin.
Valla kimsenin ne dedigi inan sikimde degil kral şurda 6 gün sonra ayin 25nde yeni yaşımıza giricez herseyimizi kaybetmisiz gelelik şuraya iki dk dertleşelim dedik zaafimi kullanan da kullansin kaybedecek biseyimiz mi kalmis bu hayatta onu da kaybedelim ne olacak

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Forum sitesinde güzel bir konu olmuş bence....

İlgilenmeyen arkadaşların başlığı okuyarak neden merak edip girip konuya ardindanda olumsuz olumsuz yazılar yazdığını görmek ise üzdü...
Forumda sayfada 50 konu var neden buraya girip salça oluyorsun. Tercih hakkın var
Tıklama konuya... Bunun farkında bile değil.... İlla boy gösterecek....

Diyar senin meselen için arkadaşlar bir gerekli açıklamaları yapmış.... Ben farklı bir yerden bir bakmaya çalışayım kardeşim ...

Benim bilgim ve ilmime göre.... İnsan hayata ruhsal tekamülü tamamlamak için gelir....

Ve bu tekamül, dualite dünyasında iki yönlüdür... Bir yön pozitif deneyimler diğer yön negatif deneyimler...

Bu denyimler olmasa ruhsal tekamülü ilerlemez....

Hayatın içindeki duygu,düşünce ve durumsal duzeylerin gelişmez....

Bir de buradan bakmaya calis.... Her şey güllük gülistanlık olsaydı inan bana yaşamın hiç bir değeri hiç bir anlamı olmazdı... Ve büyüyüp gelisemezdin....

Bu deneyim sende ruh kasi yapacak diyebiliriz.... Ve üzgünüm ki bu deneyimden daha kotu deneyimlerde yasayacagin günler gelecek....

O sebeple kendi merkezinde ve odağında kalmaya calış...

Duygularının hormanal dengesizlik yaratmasına ve düşüncelerin zihinsel kurgular kurmasına önem gösterme....

Her şeyin gelip geçici bir denyim olduğunu idrak et...

Daha fazla uzatmayayım....
Çok iyi konustun be abi ne iş yapıyorsun psikolog felan vaybı verdin biraz

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Valla kimsenin ne dedigi inan sikimde degil kral şurda 6 gün sonra ayin 25nde yeni yaşımıza giricez herseyimizi kaybetmisiz gelelik şuraya iki dk dertleşelim dedik zaafimi kullanan da kullansin kaybedecek biseyimiz mi kalmis bu hayatta onu da kaybedelim ne olacak
Saçmalama yav daha ne kaybettin 40 yaşından sonra hayatını değiştiren insanlar var kendini böyle herşeyi kaybetmiş görme işsiz mi kaldın bulursun aşksız mı kaldın en kralını bulursun sağlığına dikkat et en önemlisi o kim ne derse desin allah elden ayaktan düşürmesin yeter gerisinin koy gtüne kardeşim yav...

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Saçmalama yav daha ne kaybettin 40 yaşından sonra hayatını değiştiren insanlar var kendini böyle herşeyi kaybetmiş görme işsiz mi kaldın bulursun aşksız mı kaldın en kralını bulursun sağlığına dikkat et en önemlisi o kim ne derse desin allah elden ayaktan düşürmesin yeter gerisinin koy gtüne kardeşim yav...
Abi mahkemeler felan da var hangisini düşüneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...