Gardaşım benim Allah'ım analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙏 evlat rızıkla gelir o yüzden sana dost tavsiyesi bugün senin için bir milat olsun ve yeni bir sayfa açıp o sayfada sadece eşin sen ve çocuğun olsun kumara yer olmasın..Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah hayırlı uzun ömürler versin. Tebrik ederim kız babası 😍Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah analı babalı büyütsün inşallahBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Aga kız dün dogmuş ne cikolatası gozunun yagini yiyim senin ben yaGözün aydın hocam Allah sağlıklı ömür versin bana delikanlı gibi söz verirsen kumara atmicana dair 200 TL hediye vermek istiyorum kumara atma diyorum çünkü ben helal paramdan vericem sende miktar az da olsa bir cikolata vs alırsın
Mal mısın kardesim ya koca forumda bı sen mi çocuga çikolata al dedik diye düşündün git bakkaldan çikolatalı gofret al demedik herhaldeAga kız dün dogmuş ne cikolatası gozunun yagini yiyim senin ben ya